警方烏龍! 工程師無辜留7年案底

311 回覆
1132 Like 17 Dislike
其實叫你得閒就囉吓良民證
睇吓差佬有無做錯嘢!
有就claim佢鑊甘既
呢鋪差佬賠得甘咯
我由出世到依家,從冇犯過事
但呢句唔係好可信
佢因為再舉報人亂掉垃圾而發現出錯係咪好人有好報
或者失踪人口
做證人都留案底
所以....真係要小心, 佢哋講咩都唔好信, 淨係掛住收工
麻煩友。。。。一睇就知。。。
出左呢個案例先
係咪做正義撚既報應
成日搞鳩啲黑警
啲黑警搞鳩返佢
In 警犬咪關
遲下港共睇個唔順眼就直接留鳩佢案底,連判都唔洗判
追三百萬咩少囉,黑警做野鳩嚟,鳩嚟嘅成班人每人降三級十年嘅人工俾翻事主都唔過份。
無錯,睇完之後根本係成班支那連登仔。

歌頌唔撚守基本規則嘅人,佢做嘅都係督下亂抛垃圾,衝紅燈基本要守嘅野。

成班支那連登仔
依d應該無咩朋友
其實來來去去都好似係幾條友,可能係打手嚟,黑警嘅形象咁差,可能請咗一堆打手嚟改善形象
冇啲多事撚,你生活就同蚛蟈冇分別,你俾車撞鳩完仲要前後轆鳩完你,都冇人幫你報警叫救護車。

你老母家姐細妹老婆女朋友係街俾人姦,周街嘅人只係會食花生。

你條死毒撚 俾 MK 仔打到變豬頭,銀包電話俾 MK 仔搶咗,之後有人高空擲物打穿咗你條柒頭,流血不止。等到你就嚟死終於有個黑警經過幫你叫救護車,但救護車因違泊車阻住條路嚟唔到,而你附近嘅路人繼續係你附近亂抛垃圾,你條柒個傷口因為細菌感染而食鳩曬你個腦。
仆街真係斷鳩估
yijin graduate ?
垃圾差佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞