[你問我答][2]我係巴基斯坦人

488 回覆
39 Like 32 Dislike
朋友你返巴基食咖哩啦
有冇南亞既人做過激光脫毛?
你男女靚既定義係咩?
你地種族有冇毒撚?
點睇美國?
我之前識左2個南亞既人,交換左whatsapp,之後日日send d垃圾圖,例如good morning, good aftermoon之類既圖,煩死。最後忍唔住block左佢。想問你平時會唔會咁做?
第時想做咩職業?
其實roti同naan咩分別
上年去印度嘅時候
以為薄餅就係薄餅
原來有一種係早餐食
有一種係晚餐食
但係唔記得邊個打邊個

無分幾時食
個分別在於厚道同埋地區
北啲會食Naan多

咁你好邊隻

我個次去北印,食butter naan好正
你男女靚既定義係咩?
你地種族有冇毒撚?
點睇美國?
我之前識左2個南亞既人,交換左whatsapp,之後日日send d垃圾圖,例如good morning, good aftermoon之類既圖,煩死。最後忍唔住block左佢。想問你平時會唔會咁做?
第時想做咩職業?

for example me ,

唔知有冇,但我無見過
美國?正,白,大波,katy perry ,Maroon 5 ,Macklemore
唔會咁on9
想成為第三個John Lennon
你男女靚既定義係咩?
你地種族有冇毒撚?
點睇美國?
第時想做咩職業?

唔知有冇,但我無見過
美國?正,白,大波,katy perry ,Maroon 5 ,Macklemore
唔會咁on9

我靚嘅定義係 五官端正,輪廓深,咁就係靚
不過又時有啲華人好撚可愛,唔係靚,總之就好撚吸引
[quote]一直好想識南亞仔
好多都好靚仔
有d又楚楚可憐咁樣
傾下計都好
中學有個菲律賓仔勁玩得超好人
所以對呢種膚色既人好有好感
但正常途徑識唔到

個問題係咩
朋友你返巴基食咖哩啦

其實roti同naan咩分別
上年去印度嘅時候
以為薄餅就係薄餅
原來有一種係早餐食
有一種係晚餐食
但係唔記得邊個打邊個

無分幾時食
個分別在於厚道同埋地區
北啲會食Naan多

咁你好邊隻

我個次去北印,食butter naan好正

Naan
你男女靚既定義係咩?
你地種族有冇毒撚?
點睇美國?
第時想做咩職業?

我表哥脫過腳毛
靚仔=我 靚女=我家母
毒撚=我
#makeamericagreatagain
唔會
做港奴
你好似話有兄弟姐妹?
平時點相處
食飯未
點解你唔剃鬚
想問地食嘅個啲細細包
啡色好細粒好碎
味道超甜個啲係咩零食嚟?
其實你覺得香港人會唔會好cynical,同埋功利?
你好似話有兄弟姐妹?
平時點相處

好難相處
點解你唔剃鬚

點解你唔計錯數
想問地食嘅個啲細細包
啡色好細粒好碎
味道超甜個啲係咩零食嚟?

唔知你講咩
食飯未

留TG俾我未
其實你覺得香港人會唔會好cynical,同埋功利?

大部分Yes
你好似話有兄弟姐妹?
平時點相處

好難相處

why
食飯未

留TG俾我未

Dante5521
你男女靚既定義係咩?
你地種族有冇毒撚?
點睇美國?
第時想做咩職業?

唔知有冇,但我無見過
唔會咁on9

我靚嘅定義係 五官端正,輪廓深,咁就係靚
不過又時有啲華人好撚可愛,唔係靚,總之就好撚吸引

巴打你邊度人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞