[你問我答][2]我係巴基斯坦人

488 回覆
39 Like 32 Dislike
好鍾意巴基斯坦妹妹

有識到定純Share?

講緊小朋友 成個公仔咁
好得意

我都好鐘意!呢張响東匯城影既,比巴打慢慢J
有冇相?可以用張紙姐住個樣,我要睇膚色

一係身份證冇中文名都受

毛啊

一係身份證冇中文名都受

毛啊

痴線佬

我仲未reg科

星期三放完假要仆返ust交form
差啲搞到quit u啊屌

發生咩事咁大鑊
個人唔知點解好鍾意巴基斯坦人
想認識樓主(hehe)
個人唔知點解好鍾意巴基斯坦人
想認識樓主(hehe)

之前用假相係we7搖到勁多印度人
佢地勁痴線 好撚進擊 講幾講就話到娶我 又send j 相, send ex啲裸照,跟住仲分享以前扑野啲經歷
有個人video call直播打j 總之就好撚癲

利申我無
我發現好多搞事/做啲咁既野既人都係拎行街紙嗰啲南亞
佢地勁痴線 好撚進擊 講幾講就話到娶我 又send j 相, send ex啲裸照,跟住仲分享以前扑野啲經歷

你遇到痴線佬

利申我無

+1

你遇到痴線佬

你得返聽日假做乜唔瞓多啲

羞 讀修 害羞係怕醜書面語

沒有書面語的

我意思台灣或中國用法

書面語無講錯呀,其實書面語通常即係國語普通語,我果一代細個學校唔教國語,就分口語同書面語。

「怕醜」係口語,書面語係「害羞」

利申我無

主要係想問下點解啲南亞人會咁樣
係咪精蟲上腦 定傳統文化好男尊女卑所以咁

只係你唔好彩

你遇到痴線佬

慣咗夜瞓 同埋鐘意瞓晏較
鐘意瞓晏較呢樣十足印度鄕下人

利申我無

主要係想問下點解啲南亞人會咁樣
係咪精蟲上腦 定傳統文化好男尊女卑所以咁

只係你唔好彩

讃同

你遇到痴線佬

慣咗夜瞓 同埋鐘意瞓晏較
鐘意瞓晏較呢樣十足印度鄕下人

啱呀
會唔會好歧視同性戀 你/你族人?

毛啊

痴線佬

咩啫
追緊舊post
無圖 你話你係非洲人都得啦

我屌你個非洲呀 我巴基架碌柒!

一係身份證冇中文名都受

認真 好中意樓主呢type
會唔會好歧視同性戀 你/你族人?

我唔會
佢同性戀關我咩事
追緊舊post
無圖 你話你係非洲人都得啦

我屌你個非洲呀 我巴基架碌柒!

一係身份證冇中文名都受

認真 好中意樓主呢type

Me Too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞