東京美食分享區2

1001 回覆
28 Like 2 Dislike
有無人食過central the bakery?
尋日last day 諗住去
點知要排隊同等4個字放棄左
Narita express 去緊新宿四個人walkin六歌仙係咪機會渺茫?
唔介意夜可以上去晚下
Narita express 去緊新宿四個人walkin六歌仙係咪機會渺茫?
唔介意夜可以上去問下
轉頭去試下
燒肉 六歌仙 no meat no life 定 Ushigoro 好
應該剩係會食一餐燒肉
睇你想食到飽定係食D靚既
除咗Ushigoro上面有巴打推薦
Yoroniku 好似太貴了, 但睇片d肉靚到呢
我訂咗今半

己經收到tablecheck confirm e-mail, 同一時間, 再收到tablecheck email登錄方法, 以為攪掂啦

點知10分鐘後收到tabkecheck 既email, 話取消咗個預訂

お客様のご予約をキャンセルしました:

原因
キャンセル理由: 予定間違い・変更

咩時間唔岩, 我即時黑人問號

入去tablechech, 又仲有個預約係度

之後我唔知點算好, 見到有確定制, 就按咗落去, 又收到e-mail, 話變更預約成功

我即時去睇Ushigoro個e-mail, 入面既確定預約

完來要按入面個“確定”, 先真係確定

我真係大鄉理
請問有無3000-5000Yen Lunch 天婦羅介紹? 最好有得訂位,我住上野, 同兩老去希望可以 方便就腳既地方。睇左是山居 out 左 budget
我本來都住上野

後來發現好多想食既餐廳, 都係銀座, 之後酒店改訂新橋駅, 就乜都有得食
上野parco六樓有間 天婦羅專門店「新宿つな八」
really nice
好似之前係新宿食過 幾正都想帶兩老去 原來上野都有
同兩老去都ok
蟹道樂,人形丁今半,伊豆榮,包埋 新宿つな八

其他日子去 新宿 /skytree /豐洲 咁就攪掂。
銀座有冇d好正好值得食既雪糕店?
會唔會去築地場外市場?
豐洲好似吸引d
I know what you mean 😋😋
That makes sense
Yummy 🤤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞