[A/I] Fantasy life online [30] 眾師兄弟歸位, 送5星裝備, 有大更新, 更新速度返回正軌

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有1把,琴日三星幣出多一把
咁你要換埋揭示板套天風裝了
有人實測過,比起ナイトクロウ嗰套加攻裝,呢套俾風弓著係高少少傷(手套冇風天風裝,所以用番ナイトクロウ嗰隻腕)
tag佢, 睇下佢有無興趣回歸
原來我都換晒揭示板D野了
23500分
爭把魚杆3星LV16要食活動魚翅.....再換4星
遲下再搞埋佢
問左佢,但無覆
多謝提供資訊
佢任務中間個個係咩意思?一直都拎唔到石
無人受傷
第一輪有五條魚
四個人各釣完一條之後,應該有一個釣多條,剩低既人應該一左一右打圓碌碌

第二輪有九條魚左右
四個人各釣完第一條之後,企左同右既人應該繼續再釣,而企中間既應該唔急住釣第二條,而係儲定招打出黎既龜(共三隻)。打完先釣埋

一俾怪煩住就要再釣過,所以要以唔受影響為前提
咁key有無話要打幾多條?
無講
我打到四萬五分都係得54條KEY
應該係下個活動開場用?
話唔定係下半部開獎勵箱用
釣魚活動
一場7765 exp x2角色
時多時少,可以去到成萬
個差別可能就係有時釣多左lv45魚, 有時就多左lv50魚
旺巴而家係咪釣魚活動衝緊lv?
唔啦,又難入到人場,要我開40體我都覺得唔抵
要升LV我直接去大地圖釣魚算

不過今晚要做既野係白靈釣魚同白靈伐木
海岸釣Boss:一條1223+733經,三條 = 5868經
平西釣Boss:一條947+568經,三條 = 4545經
森林釣Boss:一條1223+733經,三條 = 5868經
滝洞釣Boss:一條1071+642經,三條 = 5139經

想慳體就30體走晒四個圖,21420經,12粒星
想快就10體走森林,5868經,3粒星

釣30粒先得1件白靈,有預感啲星星會升得超快
你估下我有幾多星星響手?
唔敢估
有冇800粒?換埋啲大師裝之後應該700?
今日係我唯一休息日,打咗陣俾自己抖下先
聽日返工再打
暫時1萬分
想問呢d 打黎有咩?
揭示板有任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞