[A/I] Fantasy life online [30] 眾師兄弟歸位, 送5星裝備, 有大更新, 更新速度返回正軌

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
所以ev係畀課長玩
普通人/微課/0課, 上ev15算
而家先發覺製作系採集系嗰啲都好需要EV
EV11-19分別係
+6 +12 +18 +24 +30 +36 +44 +52 +60 (未知EVMAX加幾多)

最有趣係,當我鍛治佬裝把EV11既時候,把武話就話係+6,但製作力最後係+8,
旺巴手上有幾多白靈now ?
咪就係30鱗 30礦
今日應該可以升埋伐木佬 (而家68lv) ,咁就可以再伐30件果實
計劃中
(我)30弓
(你)30王國

互換, DEAL?

不過要多幾日時間打白靈(弓)
嗯?
好彩你早講,否則我諗住今日解除王國master變伐木master

都得既,咁我即係黎緊唔解王國住,打多30白靈鱗先解
剛剛課左1 pack 買哂上面d 野👏🏻
笑左
有條友喺twitter示範用魚湯黎升五星礦佬,由9999 -> 1500
120體, 繼續0白靈
it's so excellent
有冇咁黑仔
好準時
我重製作緊野
平均都係120體1~2白靈
好耐冇玩回坑人士...請問咩係白靈,有咩用?
我都玩緊王國喔 你可以考慮轉伐木
職任祭壇
除左12套獨立職ge大師裝

仲有3套全職通用ge大師裝 (不過只限主角用)
要用白靈材料
而相對GE材料要用大師ge主角打/採/整
3套大師裝要GE材料
順便問埋果 d 藍卑金卑有咩用?
其實冇所謂,反正我唔換遲早都係要自己打30條羽毛
一樣係打boss,只係打早打遲既分別
令到啲五星武/道具/防具進化,每樣最多可以進化到20級
藍板係用黎進化既,有分四個境界,大成功 = +2級,成功 = +1,失敗 = +-0,大失敗 = -1。隨住你既EV越高,用既藍板數就越多
金板係用黎防止大失敗既

頭10級只係會加攻,通常都好易升。第10級係保險線
武器11-20級除左加攻會加多樣野 (好似都係HP?),16-20級會再加多另一樣野 (大劍係加會心,片手係加防,好似係)
道具11-20級除左加攻會加採集/制作,之後唔記得左
唔該哂巴打, 唔明呢隻game 點解咁少人玩, 覺得好玩過龍胖...
一黎任記個名太響、玩法又太似白貓(不過係弱化版),咪成堆人衝去玩

.......二黎level5自己唔爭氣,喺最好玩嗰段時間應該內部不和,當初傳聞走左幾個負責flo呢邊既高層,搞到成兩個月空白期,屌既屌走既走,咪搞到而家咁冇人氣
之前玩過棄坑,
請問一下新入返坑首抽係唔係都仲係木法最好?
THX
我覺得風弓最好,光/火傭都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞