[A/I] Fantasy life online [30] 眾師兄弟歸位, 送5星裝備, 有大更新, 更新速度返回正軌

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
考慮緊主玩返FLO,始終FLO個戰鬥系統好玩過龍絆好多
無繼引?
黃腳雞巴打好似有ACC多出,都多5星
買首抽帳好過啦
5星: 風法, 鍊金妹
BTW答返你:
1.終於開放Master,同大師時裝
2.多出黎ge裝備可以直接換5星覺醒
3.裝備除左衝LV,仲有得衝EV
4.而家聖誕活動同之前活動模式差唔多,都係打分拎野/揭示板換野
5.女神交換所有新野換,可用友情抽既野換
暫時諗到咁多先
而家新玩GAME係咪有5星裝備幣+200石
0. 綁定LEVEL-5 account
都打算買首抽帳,買你講呢兩隻好用?
話說我仲未解傭master任
我指我手上有ge 5星帳

買就一定唔買呢d

其實你幾時delete game?
玩左幾耐?

首抽ge野最好問旺巴
我只愛風弓武器開局
有戰廚就買戰廚連專,如果唔貴的話
加把風弓
【攻略】首抽攻略/戰鬥職業角色評價(至10/28冰帝(水法))
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28200&snA=246&tnum=4

呢期就緊係要水傭+水大劍啦
https://world.taobao.com/item/557008730708.htm
無戰廚揀

自己搵下其他店
戰鬥職如果以連專黎講,個人排名如下
1)風弓
2)火片手、冰傭
3)光傭、水片手、風海賊妹
4)風法
頭也不回)水弓、水法、地法

其餘職各有各用,不能排名比較
戰廚我冇,比較唔到
戇鳩,入場load裝備比起平時lag多左五秒,嗰時唔為意
入到場打打下成部機hang左,以為係我問題啦。郁得番已經冇左十秒(但全場冇傷過),點知隔多一陣又咁停左唔郁,幾次都係扣左十幾秒,幾經辛苦終於用左三分半過關
屌你老母幫唔到手輸出都算,56K都走黎學人打機,一出場即扑鳩晒三條友
終於見識到戰廚威力
有條友70lv 雙四突戰廚連專、EVmax,喺我未出到必殺前已經出左必殺,一下子秒撚左半行血,搶左個mvp走
咁撚顛
就係咁撚癲
1下72000, 2下14萬
換到條頸鏈就差唔多夠換晒揭示板啲野
今日 我都邊返工 邊打,打左一半分啦
安全D好似用抗水裝?
如果有加攻裝而用抗水裝就慢左
然後打得越慢,風險越高

怕死既話可以用既

slowest record
我都拎到MVP就知幾慢了.....
結果打左成3分半鐘
果招全方位只要企係隻野既腳底就唔會中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞