[A/I] Fantasy life online [30] 眾師兄弟歸位, 送5星裝備, 有大更新, 更新速度返回正軌

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

迴避成功
4件加埋回4SP
(from whatsapp)
無回血咩?
同埋 需唔需要 master 先用得?
聽日開新野,但我得21石,連一抽都無
你個份聖誕禮物抽左了?
咩都抽晒嚕

重課埋必中包 都抽唔中冰傭
update定啫,都未有任何消息流出(好似係)
佢真係聽日出我都未有錢課住

btw 啲380月包同埋98十日包好抵課
我當初只係以為380個有償月包係你課完之後變番380無償石,原來重再分30日俾10石你。即係用380石換680石番黎
必中包其實好難中新角
雖然中到五星既機會好低,但中到五星就有25%係新角
但用五星幣,得8.3%中你想要既職,傭重要有三隻,得2.8%機會係中新角
好耐無玩 今日login 無左5星幣 蝕左把武
即係用380 有償買個金卡月包,但380 就唔會收左?只係變左380無償? 之後每日送10 無償石。

一個月後 連同380無償石 同派既 就有680石 係手?
係喔 上面有寫購入時に 380 無償石 もらえる。
咁快就冇左聖誕禮物
變左另一份禮物
冇錯,380係即俾番你,再逐日拎10石
課金既話必買 9800羊 = 980有償 + 300無償
480去左五星月包
380有償變左380無償 + 300無償
98有償變左98無償 + 100無償

即係每月課一次1280石,最終你會得到1178石抽野 + 五星月包 + 好撚多板
哦! 聽落又唔錯喔! 我一直都無留意到有包月。

你金銀都買晒?
當然,反正啲石本身就要黎抽野,有償無償根本冇分別
可唔可以通透下 你一個月大概花幾多 係依隻game 度
點會數住
同類問題俾人問左六年,永遠都係咁難答
多到數唔清。
右上角信箱無?
琴日都仲有wo好似
正呀
打場青蛙出左金鎖
60藍30金在手
已唔敢衝EV了
30金只係夠用3次
仆街營運迫你想要ev max就要抽11連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞