[A/I] Fantasy life online [30] 眾師兄弟歸位, 送5星裝備, 有大更新, 更新速度返回正軌

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

配信日 2018年7月23日
会社 Level5

rpg

最多4人合作

可創造角色

職業多種類
分普通,上級職業

抽蛋

冒險

建築

https://youtu.be/hJFjzju1XCMhttps://youtu.be/hJFjzju1XCM

Q&A

Q&A

Q: 首刷刷咩好
A: 愈多五星愈好,有人抽到六粒五星,你自問有耐性刷到就俾心機刷啦
無一隻五星係無用既,你覺得佢廢全因為你唔識用佢
首抽建議上嚟問,排名經常變動,見到一堆負評就知你抽到好野

Q: 點轉職
A: 主線打完1-2, 係地圖左面會出現職業神像, 兩個選項揀右邊

Q: 點生產
A: 生產職業共5個, 成功轉職第一次會送相對應建築, 建築入面可以生產

Q: 人物技能升邊種好
A: 由左至右, 基礎能力/攻擊段數/被動技能/主動技能, 請自行判斷, 個人戰鬥職業會先升主動技能

Q: 日任係做啲乜柒
A: 上至下,討伐一次/探索一次/工作一次(係建築揀仕事)/耀日一次(即係打強化珠)/完成以上任務

Q: 神之試練係咩?
A: 主線完咗之後,係星之庭園會出現新任務,做完送裝備
1. lvl 60以上大佬討伐
2. 每個職業故事完成或職業到達lvl60

Q: 職業主動技同武器主動技分別點開?
A: 職業技:長按後放手出技
武器技:長按儲氣之後加隨意一個方向放手

Q: 有時迴避個陣會出技, 係咩玩法?
A: 代表你迴避傷害成功, 除咗碌地個陣無敵唔食傷之外, 仲獎你出招技而唔扣SP, 一般係對應人
物連招最後個下

Q: 釣魚咁難釣既,點玩架?
A: 釣魚跟佢方向拉:

藍箭咀扣魚血, 魚線減耐久

紅箭咀魚線回復耐久, 跟方向拉一下會show good, 之後放手,
唔好再拉, 拉又扣唔多魚血, 但魚線減耐久

見到耐久回滿左又紅箭咀
可以儲下力, 放手 = 用角色技 /
儲力往外拉即刻放手 = 用武器技

Q: 點先知幾時朝早,幾時夜晚?
A:
多出黎ge裝備可以直接換5星覺醒

3個職任, 包括大師職任
12套大師獨立職系裝
3裝大師百搭裝

聖誕討伐
12月24今日仲人人送200石 + 5星裝備幣畀你抽
歸位啦~
希望佢地睇到
BY 旺巴

終於有一次成功打到boss

啲技好撚大力
全範圍攻擊嗰招一定唔接得,但攻擊時間短,好易避
星型嗰招效果時間長,連傭兵回避時間咁長都會因為早回避,出完回避反搫會食到佢招技扣一下
幾乎全程都係回避反擊,冇時間出技
而家既FLO就值得比正皮啦
旺:王國,採石(好似係)
雞:弓手,釣魚 (分身: 採石)
心:傭兵
FLO話咁快5個月
識打後就偷到時間出技清卒
D卒自動波行埋黎食你個反擊風暴
冰傭玩法係行去卒既中心
玩返FLO,而家玩兩隻驚都好忙
旺巴點玩幾隻驚
龍絆? 我棄左啦
但其實有少少悶,活動模式太單一
但因為CY送野幾慷慨所以繼續玩
真龍又未夠料打
pad 齋抽
公主踢 齋抽
mhw 已刷完爛輝
大亂鬥 唔想練

今晚刷埋flo聖誕,聽日後日flo跑圖到眼訓時會開下splatoon/mhw打陣既
一早話左 寧願入白貓坑都唔玩白狗
隻GAME係幾慷慨
但打真龍, 仲要4突龍先入到場, 算了
同埋FLO返回正軌, 就緊係玩返FLO啦
回坑冇左之前個account有咩要注意?
你意思係重新玩過?
點解會冇左
可以咁講,以家刷緊首抽
之前電話冇位Delete左Game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞