[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 2

849 回覆
10 Like 5 Dislike
但講真雙六真係唔係幾好玩 同煩
雙六太多打鬥 應該減少戰鬥格數 加多d其他有趣內容
第一
緊係講暢玩券
點拎就自己GOOGLE啦
最難應該係無人機冠軍聯盟..一定要速度S先有機會贏..
第二
VR玩長程標準規則
一開波狗沖去拎咗隻骰喵
儲獎勵去到咁上下送畀黑喵
(打柒返佢拎返兩倍獎品)
每次玩百幾二百萬走唔甩
最後都係買左一個換裝DLC玩下咁大把
其他都係慳返黎買本設定集同埋OST好過,不過埋單又幾乎係一隻驚既價錢
打亞門真係cls
偷電話真係好on 9 一埋去就偷
唔係好撚叻打虎好難壓血量到無損狀態到phase 2
phase 3 打保護罩又係on 9
唔用第二個風格又打唔郁 用咗又畀佢飛圈秒
打咗我兩粒鐘啦.仲係卡緊
Hi,新接觸人中系列,想請問一下八神用無人機易相取得之技能[打虎]其實係咪同鬼武者既一閃相類似,都係在敵人攻擊前按鍵反擊??

同埋想問問出招方法,技能逆明就攻擊臨近前R1+三角,但我出極都出唔到,想問下可否緊按R1擺出架勢,再依時間按三角會否較易出到[打虎]呢一招??

謝謝解答~~
同一閃原理一樣

你講得冇錯,R1其實要㩒實
淨係打一個亞門我已經嬲到想啪碟
你老闆 疾撚到閪咁(唔係PRO.普通PS4)
一唔啱風格(想轉嚟爆盾,唔係磨到2046) 中一下飛圈就卡咗喺到死
試過N次 懶係靚又疾到我想死 多鳩餘的特效畫面
562會出一隻金貓 打怪最多出2次 總共可以中4次金貓 之後一次過撞黑貓 爽到
可以我打金貓成日中破壞道具 出少好多獎勵
我玩挑戰5m一場都好易
但係唔打又無咁多骰玩
白金留名

終於打夠錢買D貴野啦
VR隻老虎好撚難打
其實要睇佢個動作 佢打之前有準備動作 避定先
冇成宮寬貴不了
冇都算,谷村正義改到咁樣衰,不了
無人機好難玩,撞兩撞就死
有排都未贏到冠軍聯盟拎暢玩卷

阿門又係打極都打唔贏

一開波屈哂所有EX

之後有手機就可以屈水
屌佢忍者
仆街我想搵啲卒練下打虎,佢飛鏢炸彈閃光彈乜 Q 都出齊打停晒啲卒我練條毛?

但係見到佢個死人樣又嬲唔落⋯⋯
未更新仲煩

次次幫完手會卡你畫面一秒

不過佢同大波妹d對話好搞笑
而家都會呀
「たのしかったんでござるよ」,仲要強制擰個鏡頭
之前有埋對話框 宜家好好多啦
終於爆左機,打完有D失落
故仔都幾好
打黑岩個度好正
以為佢死左,點知爬返上黎
唯一係唔明點解黑岩要咁執著 收錢做野要去到咁盡?
唔係 因為佢本身死路一條
唯一既出路就係整好佢渣返人春袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞