[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 2

849 回覆
10 Like 5 Dislike
有時比賽會比電腦撞埋場 試玩果到過唔會好d
終於白金左 要課金先過到無人機第5關計時
第五關拎第一都同計時賽差18秒
第5關計時賽痴撚線,過到之後無野難到
有時比賽會比電腦撞埋牆 試玩果到過唔會好d
miss 左雙重墊步可以點拎番?
我係聚募捐咗隻精神之書邊度攞?
同埋打到第六章都冇雙重墊步既
屋企門口個箱

去地下水道小野寺買
10幾乎無撞過都係差9秒
冠軍聯盟由第4開始玩唔掂
無撞過都唔夠 就=你唔夠快 通常出現呢種情況好大機會係因為你食少左好多加速
第三張圖差3秒
其實我打冠軍聯盟好似仲快過單人賽程
唔知係咪因為場場俾速水次郎條撚屌追到氣咳反而迫到我仲快左
但係快速水次郎都同計時差好遠
Npc係時快時慢 呢個我會話你過到計時就一定會過到聯盟既原因 我打聯盟果時 試過撞過幾次仲要大撞 最尾都追得返npc 拎第一名 但npc快起上黎就好撚癲 有時仲會撞鳩你
無撞過都唔夠 就=你唔夠快 通常出現呢種情況好大機會係因為你食少左好多加速
其實我打冠軍聯盟好似仲快過單人賽程
唔知係咪因為場場俾速水次郎條撚屌追到氣咳反而迫到我仲快左
但係快速水次郎都同計時差好遠
Npc係時快時慢 呢個就係我會話你過到計時就一定會過到聯盟既原因 我打聯盟果時 試過撞過幾次仲要大撞 最尾都追得返npc 拎第一名 但npc快起上黎就好撚癲 有時仲會撞鳩你
10好似無增幅點
咁可能我記錯 sorry 你唔夠快 咁你試下加大下個推進力 呢個有影響速度
出千禧塔可以轉入亞細亞街行short cut
習慣左唔撞會比正常路線快少少
啱啱ko 3 4呢個地獄
10好似無增幅點
咁可能我記錯 sorry 你唔夠快 咁你試下加大下個推進力 呢個有影響速度
啱啱ko 3, 4呢個地獄有排搞
部機速度一定要s
同埋唔好等大直路先開turbo
有得用就即刻用
加油啦 希望你可以係人龍4出之前白金 白金到呢隻 人龍4就一定白到 無小遊戲完美個盃
得吸血鬼同影烏鴉呢兩個任係早/晚限定 未爆機十三章搵杉浦入最後劇情前可以喺偵探休息轉時間
天音bb話唔好再見面就消失左, text佢都唔應我

利申 打得超慢,到第十章only
放棄白金 puyopuyo同無人機大賽要花太多時間練 打個機姐無謂咁勤力
點砌都係鍾意沙織本身個頭
但陪酒又真係冇可能係咁嘅樣
遲d加返副眼鏡俾佢算
等多陣再text就會應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞