[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 2

849 回覆
10 Like 5 Dislike
下水道 醫生隔離條友
屌無人機大賽真心難玩到on9
唔解成就
要贏就唔難
(嘥D時間去掃QR CODE+儲材料整最勁零件
最好課廿蚊買個200耐久度機架)
玩到冠軍聯盟要整到速度S 耐久度S(容錯率高)
(除非你自問揸到識飛而又可以唔撞一下)
MAP 1,2,3,6,7,8 最好拎冠軍 其餘都要頭三以上就無乜問題
首先我絕對唔否認我廢
但用最勁嗰套入千禧塔真心玩到燥 快到無時間睇清楚啲彎 唔課金嘅話入一入個塔部機已經差唔多撞爆

最仆街係我又要爆咗呢個先攞到最後一張暢玩卷刷錢 無得skip
爆左主線 好正
主線我評價反而好高
緊次而0
1,2反而重製而人又大左覺得有d普通

有冇人覺得呢條友好似敖嘉年

呢個似譚耀文
所以一定要瘋狂sl大法
速度一定要爆 唔係直路追唔返上去
34589 10 呢幾個地圖都係要少撞為妙 為穩拎頭三就ok
三角跳到底點用?
一係撞牆一係跳到但係打空氣⋯⋯
唔用qr機架都咁易爆咩
200耐久都唔掂檔 撞多幾下就見紅
無計 要練下技術
我睇返app,寫我剩係用左兩次三角跳
我都睇唔明教學講乜
敖嘉年認同
想問打阿門係咪要 vr擦錢 再買sp升滿左技能先打
hard應該至少要升滿血攻Ex
我打亞門轉左normal,因為廢時儲sp升滿,打極都過唔到頭幾行血
高手另計
尋晚爆左 劇情好正
當13集日劇咁睇
每一個角色都有作用 連返去主線
唯一覺得黑岩描寫可以多少少
斷斷續續玩左成個月終於都爆機
玩完真係有一種攰既感覺

!以下少量劇透注意
最終章比到我係玩舊版人中之龍2既感覺,途中完全冇補給,冇藥真係好撚難打,一路打都唔使continue,係最後打黑岩足足contiune左5次先掂
今集亞門fishermen lok黎
有冇人覺得長頭髮版大久保好似人中0 個錦
跟蹤同等電話係隻game最敗筆嘅地方
純粹㗰玩家時間
同意 跟蹤真係做得好差
跟蹤真係幾無聊
仲以為會有d咩搞笑野可以轉移目標注意力
點知真係得個跟字

無人機最多時間係用來比賽同QR code,用來玩多過查案
點先可以刷多D錢
最後兩支線要買畫,同無人機先開到
想玩埋先衝去打最後大佬
應該都係打 vr雙六最多。打棒球換卷,再打雙六
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞