[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 2

849 回覆
10 Like 5 Dislike
如果呢個系列再出
希望都係出番黑社會
唔一定要桐生既
平行時空冇東城會再作個新人物出黎都ok
可可以比個配置我
試過減速就唔夠快
睇上面我個post 同埋有個巴打都post左出黎 我賣左game了
我就係果位巴打果個唔夠快

你試下呢個 個機架你改返容納到呢個負荷數就ok 我唔記得左轉返
春日一番等緊你
鬼牌無得買?咁多賭博game最難德州樸克 pair都唔比你點贏
其實都係無腦加注 睇運
都無得你用腦 電腦想比你贏就贏 輸就輸
燒錢?
玩Vr雙六都賺到用唔曬啦 除左起大樓外
最多咪save大法
打德州最緊要係識收手同睇對手反應
對手唔敢加大既9成廢牌
對手同敢同你玩既就要諗下自己個手牌贏唔贏到
唔難贏
不過真係贏得好慢
打牌冇咁嬲
基本上睇對方反應就知應唔應該繼續去 有2個fold同3個係咁check 你係咁去既話 姐係raise唔知中文叫乜 就多數九成贏緊 當自己連one pair都做唔到既時候 就係咁call就得 或者你可以直接fold都得 但如果call既話 你仲有1成機會 可以搏果個因為全場組唔成牌 而去計大家邊個手牌點數最大果個選項 試過真係因為咁而贏過
補充多一點當自己有one pair就全raise 啦 唔好諗咁多 分分鐘搏到 贏成4千幾點都得
我覺得係煩在真係舖舖都要諗
你當kill time唔為賺錢就真係有玩poker feel

但係賭場都係為賺chips換景品姐
所以我賺夠即刻果斷退出 好撚悶

其實係因為呢集電腦感覺上勁左 所以先要諗

我之前都係鋪鋪全禁死raise 唔理自己有咩牌 跟住就係到禁電話 但呢集唔得 一開波果陣 輸左成萬籌碼仲要贏得果1-2千
悶亦都有一個原因係好難bluff到人地縮
一般電腦好少自己好牌最後係會縮
所以鋪鋪都raise一般係輸多贏少
點攞新機架
用冠軍機架好需要技術
撞2下就爆
一直以為第10賽道要2分10秒
搞到我係咁restart
two pair都輸
個手仗男真係cls
係有機會 會輸 但咁樣做一到你贏 你可以贏成幾千 咁先會快
卡緊專業聯盟第5場 呢場冇補血
我都覺易玩咗
你手牌靚少少就即刻狂raise
啲電腦多數跟
一贏就係幾千
真係唔好彩輸咗咪即刻load save囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞