[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 2

849 回覆
10 Like 5 Dislike
開頭唔為意比個本田一套技秒撚左
好打就差唔多 係防禦好低 食幾下已經半血
打到第7章 想問一下技能書係邊度羅
同埋受到致命傷後 個D醫療用具包可以係邊度買?
玩得好慢
而家先第5章
拎住兩百幾萬然後同谷原章介講自己冇錢搵地方住真係好好笑
射飛鏢
本田全game最勁...
虎牙第二
本田有時響打擊中心附近出現,然後響大馬路旁邊捉住佢出極,就會送佢上黑社會架車,即時收皮
諸星醫師
今集虎落仲要好難出
係桐生太勁
其實我覺得今集係因為d人好識擋同埋會爆氣+打你會有致命傷 極2果個桐生學左白婆d招就成舊鐵咁 緊係易打 唔計鬥神護符 就咁挑釁返人 又再滿過氣 仲有雙重墊步加x果招好撚屈 今集都有 但慢到龜咁 未出已經比人打 桐生果個又快又高攻
用個無腦d既方法啦 頭幾關仲可以比你諗點堆 但到你遇到某d角色 識一波帶走你既時候 係無時間比你去諗

快速堆右邊3項 唔理佢比乜你都好 係咪都堆滿3項先

然後由果3項最底開始拆 咁樣你運氣唔差既話點都會有1-2 combo 有時4-5 如果唔好彩真係無combo 就繼續堆滿3項 都係照舊由底開始拆 最緊要你快過npc 就ok 唔好比佢有機會出到3-4 combo 一出到你就唔洗玩 或者如果你好彩 同佢一樣combo 都可以抵消返或者轉移返比佢 但好難
同埋今集無得屈架生出極
虎落我係搵街邊mk黎練
咁過癮 …… 搵次試吓先
七章都未落過水渠
暫時覺得本田最易虎落
次次幾下就收佢皮
想請問下
如果體驗版玩完第一章 跟住買完整版
要重玩第一章?啲劇情係一樣?
呢集亞門都好難打
要不斷爆ex
一跟唔切佢轉mode就俾佢幾下光波KO
相反極2個亞門係打過最易打既亞門
屈武器都屈死佢
唔駛
直接load番個save
第二章開始玩
除非你玩完體驗版無save
中槍反應都睇得出兩個人身體質素有分別

桐生真島呢d唔斬頭落黎應該都死唔去
有次搵本田練唔小心死左 佢真係好大力
桐生係傳說
木村只算係個普通古惑仔

不過兩個都會丢人落街
木村好多技都好似秋山
一閃招瘋狂三角終結好撚型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞