[Lovelinus] Lovelyz 討論區[2] 2月cb梨子大發

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
A New Trilogy
 日期   时间  销量   累计
160421 24:00   0002   0002
160425 24:00  3,016   3,018
160426 24:00  1,481   4,499

R U Ready?
170221 24:00   0002   0002
170227 24:00  4,209   4,211
170228 18:30  2,292   6,503

19:20 3086
已破7000
唔知係咪fansign加乘 後勁凌厲

唔好俾佢停
A New Trilogy
160421 24:00   0002   0002
160425 24:00  3,016   3,018
160426 24:00  1,481   4,499

R U Ready?
170228 18:30  2,292   6,503

19:20 3086
已破7000
唔知係咪fansign加乘 後勁凌厲

唔好俾佢停

新飯留名 本命美珠

想問下有冇巴打知如果想投mbc show champion既話,申請完ac究竟應該去邊度投票? 我都想出一分力但搵極都搵唔到
新飯留名 本命美珠

想問下有冇巴打知如果想投mbc show champion既話,申請完ac究竟應該去邊度投票? 我都想出一分力但搵極都搵唔到

btw用ios既
想問之前留左兩隻碟係佢道一直唔記得交收係邊位巴打

你係咪劉智愛?
想搵你好耐

你係咪劉智愛?
想搵你好耐

係啊 我換左電話 無左您電話
唔理喇 都係改翻名

你係咪劉智愛?
想搵你好耐

我wtsapp你丫

你係咪劉智愛?
想搵你好耐

我wtsapp你丫

Soul 顧客nim
170228 24:00  3,376   7,587

希望聽日破埋萬
Mv就過1m
Mv就過1m

點解武林嗰邊會少成400k views
Mv就過1m

返工又要無限loop MV
Mv就過1m

唔知關唔關search個道係cje&m上過武林事
Mv就過1m

返工又要無限loop MV

屋企部電腦兩晚無熄
我愛梨子
繼續盲撐梨子
我有冇理解錯
公放要手燈???

>> 공개방송 팬 확인 방법 <<

공식 : LOVELINUS 1기 회원카드

+ Lovelyz 2집 정규앨범 [R U Ready?] 앨범

+ Lovelyz "WoW!" 음원 구매 내역서

+ Lovelyz 공식 응원봉

+ 신분증 

비공식 : Lovelyz 2집 정규앨범 [R U Ready?] 앨범

+ Lovelyz "WoW!" 음원 구매 내역서

+ Lovelyz 공식 응원봉

+ 신분증
我有冇理解錯
公放要手燈???

>>&nbsp;공개방송 팬 확인 방법&nbsp;<<

공식&nbsp;:&nbsp;LOVELINUS 1기&nbsp;회원카드

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;+&nbsp;Lovelyz 2집 정규앨범&nbsp;[R U Ready?]&nbsp;앨범

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;+&nbsp;Lovelyz "WoW!"&nbsp;음원 구매 내역서

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;+ Lovelyz 공식 응원봉

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;+&nbsp;신분증&nbsp;
&nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;

&nbsp;

&nbsp;

비공식&nbsp;:&nbsp;Lovelyz 2집 정규앨범&nbsp;[R U Ready?]&nbsp;앨범

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;+&nbsp;Lovelyz "WoW!"&nbsp;음원 구매 내역서

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;+ Lovelyz 공식 응원봉

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;+&nbsp;신분증

我想問下1期會唔會對名
想問FD借黎頂住先
理論上會
但係我入過一次預錄
有album,
P好張melon,
印好1期證明(嗰時1期未送貨)
排緊隊,乜都拎晒出來
跟住咩都冇check派左號碼貼紙比我
PS 排最前嗰d驗屍咁驗
我懷疑大大本護照放出來就得
佢地怕怕地外國人
理論上會
但係我入過一次預錄
有album,
P好張melon,
排緊隊,乜都拎晒出來
佢地怕怕地外國人

咁好
理論上會
但係我入過一次預錄
有album,
P好張melon,
排緊隊,乜都拎晒出來
佢地怕怕地外國人[sosad]

呢句真 驚溝通唔到
有冇melon音源圖可以share
mnet又要實名認證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞