[Lovelinus] Lovelyz 討論區[2] 2月cb梨子大發

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
好彩我對小卡冇執著
定價19900 抽簽起碼都21000
破產都似
破產都似

你諗住去幾多場
破產都似

你諗住去幾多場

去得幾多得幾多掛 最多之後半年都自己煮飯
破產都似

你諗住去幾多場

去得幾多得幾多掛 最多之後半年都自己煮飯

** 상품사양
- Album Cover 88p & Booklet 150 x 220 x 280mm(가로 x 세로 x 높이)
-기본 엽서카드 139 x 209mm 9종 (단체 1종, 개인 8종 모두 삽입) + 랜덤 엽서카드 139 x 209mm (랜덤 8종 중 1종 삽입)으로
총 10장의 엽서카드가 삽입되어 있습니다.
- 랜덤 포토카드 65 x 95mm (16종 중 2종 랜덤 삽입)

* 초도 주문 한정 포스터 2종(가로형,세로형) 중 1종 랜덤으로 증정합니다.
(포스터 사이즈 : 520 x 770mm , 가로형/세로형 사이즈 동일)

咁q多卡做乜鳩

10張卡

10張postcard之餘仲有2張photocard
Season greeting同演唱會都已經出左咁多卡 出極都仲有

儲齊一套可以召喚真人 好似係
連呢個位都貼埋
** 상품사양
- Album Cover 88p & Booklet 150 x 220 x 280mm(가로 x 세로 x 높이)
-기본 엽서카드 139 x 209mm 9종 (단체 1종, 개인 8종 모두 삽입) + 랜덤 엽서카드 139 x 209mm (랜덤 8종 중 1종 삽입)으로
총 10장의 엽서카드가 삽입되어 있습니다.
- 랜덤 포토카드 65 x 95mm (16종 중 2종 랜덤 삽입)

* 초도 주문 한정 포스터 2종(가로형,세로형) 중 1종 랜덤으로 증정합니다.
(포스터 사이즈 : 520 x 770mm , 가로형/세로형 사이즈 동일)

咁q多卡做乜鳩

10張卡

10張postcard之餘仲有2張photocard
Season greeting同演唱會都已經出左咁多卡 出極都仲有

儲齊一套可以召喚真人 好似係

連呢個位都貼埋

屌唔好諗住貼左當做完野
Rap
仲有3個字
仲有3個字

又無 真心燥
會唔會真係一張都唔出
無所謂啦
又無 真心燥

可能諗住一次過出曬呢 雖然無咁嘅可能
又無 真心燥

可能諗住一次過出曬呢 雖然無咁嘅可能

$800 賣女

有意 hkgyerimomo@gmail.com
有冇巴打響vcity食緊花生

不了 專一梨子

不了 專一梨子

人唔笑

不了 專一梨子

今朝睇隔離post 見到個場咁細
果斷唔去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞