[Lovelinus] Lovelyz 討論區[2] 2月cb梨子大發

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
其他排名還好 melon消失左係咩事

係咪新SYSTEM BUG左

應該係
20位冇左

新歌12點-下晝6點實時排名會hide左 27號開始改左制度

應該係
20位冇左

新歌12點-下晝6點實時排名會hide左 27號開始改左制度

點解要咁做
努力keep住

應該係
20位冇左

點解要咁做

講錯左 下晝6點-正午12點期間出既新歌會係第二日1點先會有排名
新聞翻譯
https://www.ptt.cc/bbs/KoreanPop/M.1487127254.A.B34.html
好似係話唔想人夜晚刷歌
MELON 收左錢?
REAL-TIME SEARCH 同CHART 屏蔽晒

應該係
20位冇左

點解要咁做

講錯左 下晝6點-正午12點期間出既新歌會係第二日1點先會有排名
新聞翻譯
https://www.ptt.cc/bbs/KoreanPop/M.1487127254.A.B34.html

間間都轉新制
係得melon censor晒
隻碟係Melon個分愈拉愈拉
一開始4.1
隻碟係Melon個分愈拉愈
一開始4.1
J J J J 吧
Melon #18
竟然仲有非主打係melon 100內

以後唔駛再用

以後唔駛再用

笑左
竟然仲有非主打係melon 100內

仲要4首 呢個時間果然刷榜話晒事
有冇人覺得jin個幾句有啲destiny嘅feel

大把人覺
連佢地live個陣都有講

chord 好似一樣
trilogy嘛
새벽별 (Babysoul & Kei & JIN) 極高質
새벽별 (Babysoul & Kei & JIN) 極高質

Agger
지애 지애 지애 지애 이뻐! 지애 이뻐!
終於有機會爆post
鳩叫時間

Kei花花世界第一
啲紙公仔跳舞真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞