[Lovelinus] Lovelyz 討論區[2] 2月cb梨子大發

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
想問下梨子睇預錄係要官咖登記定排隊定自拍SD比佢地

上官咖登記

佢個官咖唔識整 救教學

應該冇咁快有住
您地就好

上官咖登記

佢個官咖唔識整 救教學

應該冇咁快有住

我見有得係星期2同星期5可以升級,但係我了解到1999咁
唔知出個POST要打D咩

上官咖登記

佢個官咖唔識整 救教學

應該冇咁快有住

貼出啲升級問題出嚟睇下有冇巴打識
你下有冇人答完唔記得set private
抄左佢落來先
點解係26號 10點

係咪同音源計法有關

Yes
【體育朝鮮獨家】[音源榜制度改革確定於27日起施行!「0點刷榜現象」消失!]據悉MelOn-KT Music-CJ E&M-Bugs-Soribada等韓國國內各大音源服務平台的音源排行榜部分運營制度的改革將於韓國時間27日0時起正式施行,屆時0點(韓國時間,下同)開始販賣的音源,將於當日下午1時起計入實時排行榜,正午12時至下午6時時間段內發行的音源則將即時計入實時排行榜,「0點刷榜」現象也將隨之消失.

點解好似woollim d comeback成日都有少少阻濟咁嘅

不過武林今次幾醒
10PM 同12AM 其實冇咩分別
又可以避過新rule

醒咩 我以為佢會12pm出

上官咖登記

佢個官咖唔識整 救教學

應該冇咁快有住

就係搵唔到問題 有問題既話我都仲識答
http://cafe.daum.net/wlgirls/hyl3/764
呢個係其中一個申請者回POST格式
禁多幾個又會唔同

上官咖登記

佢個官咖唔識整 救教學

應該冇咁快有住

http://cafe.daum.net/wlgirls/hyl3/764
禁多幾個又會唔同

啲問題會係你禁支筆回覆嗰時直接幫你打定,
你係每題下邊打返答案就得,
同埋你可能要預冇咁快批,
之前我填完都等兩個月先批我 可能嗰排多人升級

上官咖登記

佢個官咖唔識整 救教學

應該冇咁快有住

禁多幾個又會唔同

啲問題會係你禁支筆回覆嗰時直接幫你打定,
你係每題下邊打返答案就得,
同埋你可能要預冇咁快批,
之前我填完都等兩個月先批我 可能嗰排多人升級

..............................咁咪完左CB完係正會員
我發現自己唔記得左官咖個ac
升唔到會員去到剩係得FS玩
活動期間應該會快好多升級架喎
琴日我見admin好似開始清申請
我記得係出道個時有CD認證升級
唔知仲有無
我記得係出道個時有CD認證升級
唔知仲有無

個個團都係出道先有 之後冇架喇
智秀
好得意
[#Lovelyz] #러블리즈 #2nd_Album #R_U_Ready #Concept #Teaser #1
https://youtu.be/tNFMt55frfQ
同步

好得意
大家都好快手
鳩估
聽日TEASER 2
後日成隻碟TEASER
個頭360度咁轉有D恐佈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞