NBA 2018-2019 regular season討論區 (41)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
不是波叔 應該是howard
猴俾人老屈搞變性人真係好撚慘
就算告得個仆街入都已經俾人笑到面黃
禁一禁去睇巫
幾場都無出 又唔知傷乜
Dwight Howard (glute) will likely need a surgical procedure to provide relief from a gluteal injury that has frequently sidelined him this season, according to Adrian Wojnarowski of ESPN.com.
咁又唔使咁絕,可以出多d姐
冇啦啦換乜鳩
同埋我有三冠喺手仲去猢把撚咩, 係都去大飛做大佬啦
pat pat啊,應該有排搞
胡渭康?
Klay 做1st option 一定收皮
佢咁既性格邊似想做大佬
吊on撚九
打myteam線上賽
比人轟入三十球carry式long three而輸
咪係用外掛呀?
第一年都仲有垃圾時間打
今年連人都唔見
簽咗4000萬冇錢再簽人 一堆垃圾等住出場 幾時輪到佢
Btw 咁之前屌柒賤唔要佢嗰班中蟈人點
主要係g league 都廢過人 留係nba哂自己生涯咩
唔夠抽自己好走
周天子咁廢就真係唔關波叔事
自己唔爭氣咋嘛
連係g league都爆唔到分好難俾你上
廢老
德國仔20分20板 天子
同佢爭位果個hartenstein人地g league場均廿分十板都淨係係箭打幾分鐘
周天子仲屎過佢,唔好諗喇
舊年箭勁果陣,多垃圾時間俾佢上,佢好似唔覺得自己可以上咁,打得勁屎又勁柒
之後傳媒訪問佢,佢話未準備好,估唔到mda會派佢上
咁點幫到佢 其他人隨時準備上場搏表現,依家比機會佢佢話未ready
全部飲水機都想上去
爆到一場嘅
都可以提高出場機會
佢咁嘅態度抵走
尤其係mda,佢唔鐘意用新仔,叫得你垃圾時間上就係要搏表現
咁你話未得囉喎,咁咪拜鳩拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞