NBA 2018-2019 regular season討論區 (41)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
盲既唔好睇波
好想知輸係咩感覺

Double step back
76狗慢慢攬住個病hi訓啦 有個歷史級中鋒都唔撚用正傻鳩

金塊狗日撚日係到FF自己會勃起,又唔撚知自己咩皮,火箭po都4-0你啦

獨狗仲攬住個廢老唔waive做乜 jj retired就無料到啦依隊波

塞狗25秒進攻唔撚想再提啦 最應該champ果幾年有隊勇士食住 傻鳩

死湖狗日撚日FF自己trade邊個trade邊個,比你任trade靠條廢老退休都未champ得啦,比人利用賺錢左傻西 個狗竇仲要有個金塊狗

雷狗幾時finish個 unfinished business?海鮮波pg威幾場咪鳩返幾場lor

腸狗rise先定One piece完先? 有a頓都唔撚用 點升啊

木狼狗rose狗日日係到ff自己talented,tata下就30架啦,咁既排名仲想6th man

箭狗唔好提啦,得叮蝦巴係好人,其他全部傻鳩,po未入就串串貢,自己當家球星po都未證明自己,最多叫好cousins 少少

勇狗就收皮啦,買定波3轉會未 curry仔就成日choke, kd就唔識贏波,星散左睇你打乜

刺狗依家咁慘又點,還債咋,有兩粒星都嫌廢

龍狗,WETHENORTH笑撚死人咩,成隊最出名果位係Drake,PO一齊Choke 死啦

haaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhahahahhawpppppppppppriowwwwwwwwwwwwoooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwlokloiakolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
冇走步咩
thanks 喺街慢咗啲
又係咁 屌你老母哈登
你打人手屌d咩?
盲既唔好睇波
咪係,我箭打波咁乾淨,你班pk係咁搞鳩我登
我淨講果球rubio 3分,唔好同我講其他
咁樣唔叫打手?

你岩岩呢個禮拜先捧腸?
WE THE NORTH
一向公認都係登登draw foul no call
我淨講果球rubio 3分,唔好同我講其他
咁樣唔叫打手?

盲既唔好睇波
fu g 又做乜鳩

剩係講一球
咁跳法都有3個罰球真係你玩晒
有冇專家解話下,咁閪樣都無走步?
我溜迷
其實我無睇場波,只係見到張圖拎出黎笑下
晚安啦早安

9 分鐘前

你打人手屌d咩?
盲既唔好睇波

用rr9打正選根本好難有前途,射波太唔準(但爵陣中又無星去得分),防守又雞,無論樣定打法都係籃球板法比叔,
上年就上左身 今年就打回原形
最慘係上年g5 blew 25 points lead, g6傷埋,睇黎佢呢一世都無第2次機會踩到次圈地板,踩唔踩到PO地板都成疑問
我淨係講射波個下,唔好同我講其他
咁樣唔叫打手?

利申箭迷
笑緊上個PO有條友話剩係講呢一球 話呢球係打手
咁都無走
雀屎本身就冇前途可言
講得出呢句野既人有幾撚低賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞