NBA 2018-2019 regular season討論區 (41)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
迪基亞巴 之前finals又話買重宇宙湧嘅 賺咗幾撚多姐?
2k paul george好好用
屌你老母講明先 我唔撚想世界大戰
之前咪有人話Ingram+唔知乜鳩換klay

假設淫klay有心走/湧冇錢留+其他隊冇咩特別offer
乜ig依個package真係冇得諗咩?

利申:非ff淫klay去潮
我依到指下季完咗之後 唔係宜家
因為淫klay下年完約
既然你都前設左其他隊冇咩特別offer
咁實冇話唔得架
唔係話無得諗

但走硬嚟講,一定會有其他offer

ig可能trade value 係4 但完全唔啱勇用,對勇嚟講value得3

不如trade其他野好過

但假設我係gm

我唔會trade klay,我會拎多年冠軍

鬥offer嘅話 ig唔啱湧已經輸咗

Klay就點都唔會trade㗎啦 係話下年完約 klay肯先簽後換嘅話會點trade姐
咁又未必
但kcp就champ硬
真係咪話我湖唔俾晒著數勇士
所有吹奏kcp嘅人食屎啦
湖人勇士係同分區係最直接競爭,點解會放個巨頭俾你
看破世事
據《露天看臺網》報導,今年夏天火箭和Chris Paul曾想與Trevor Ariza坐下來商談續約,但是Ariza沒有給火箭會談的機會。

今年夏天火箭希望Ariza能夠回到球隊,但是Ariza甚至沒有給火箭一個會談的機會。

《The Athletic》名記Shams Charania指出,在上賽季西區決賽失利之後,Paul和火箭想與Ariza坐下來談一談,希望把他帶回來,但是他和太陽簽約了(一年1500萬美元的合約)。

「關於火箭和Ariza透露出更多細節,今年自由球員市場開啟第一天,Paul和火箭管理層就想面見Ariza,但這次會面最終還是泡湯了。」那一天Paul在自由市場開啟後的第一時間就與火箭簽下了4年1.6億美元的合約,而在半個小時後,Ariza1年1500萬美元與太陽簽約。

仲有咩好傾
等我四年後 叫火箭比份養老金你
如果我仲有牙力
佢話係ingram單換klay
另外兩個人選就係tatum同當值,都係一換一
如果勇士咁都deal就真係做緊公益
Ariza 4年後仲打到先講啦
波叔真係攞景定贈興
ariza醒目仔
@權.
ariza好似講過唔妥一個隊友
唔通
木牛應該用多d okogie ,有活力,手長腳長
dnp鐵哥
okogie可以打正選,老師專心第六人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞