維園賣自家設計既貨 今年真係慘不忍睹

1001 回覆
12 Like 240 Dislike
垃圾樓主講到自己樽鹽咁貴

你死就好,話好害其他人蝕錢
大把而家既大老闆都試過求人啦,on9
冇估錯的話 樓豬9成係依檔

好肉酸

唔得掂喎

又咯係得意,又唔係好笑

On9到笑左
其實唔係唔想支持你
不過屋企位又唔多
買呢d大咕臣返去又唔知做乜
好難幫你

好肉酸

唔得掂喎

又咯係得意,又唔係好笑

唔買正港豬

好肉酸

唔得掂喎

又咯係得意,又唔係好笑

其實真係好多自家設計既產品都係咁
唔得掂已經係好客氣既comment
難聽d講真係垃圾黎
真心講
買隻吉利蛋,卡比獸都好過買你果d
人地pokemon好賣?
你試下買隻最撚大既比卡超返嚟,放係檔口上面最搶眼既位。不過唔好撚拎嚟賣,呃哂啲人埋嚟睇先
睇都冇人睇,你點會賣得出。
知你唔想借連登過橋
但你圖都唔比張
乜意見都比唔到你

呢度比圖死燃緊la.

不過開左幾日應該好清楚死因.
年宵既野比起靚唔靚, 價錢地點搶唔搶眼交易速度決定一齊.

利申搞過, 當年以為好特別既貨死晒, 因為要解釋, 年宵都係啱D一睇就知係咩既野. 二來我地隔離係好好賣既超勁公仔鋪, 佢地排埋我地門口少左好多人流.

不過好彩有FD老豆做批發, 俾左批剪紙貨我地賣.
極好賣, 唔夠三日清晒, 維園原來都幾多C9外國人行, 佢地好鐘意.
去到第三日唔掂先再求其搵D輕氣球黎賣, 廿蚊隻D款勁垃圾都係咁賣.
埋單都係蝕少少

學到野喎
唔想借連登發達?post完都未必有人想買

好肉酸

唔得掂喎

又咯係得意,又唔係好笑

難聽d講真係垃圾黎

前兩頁d公仔都叫好少少,
但呢set
樓主唔怕啦,下年設計得好d再努力過
自家設計都要靚先引到人買
仲有你信間廠
係好賣佢自己大量複製黎賣啦,真係有錢齊齊揾咩
屌你老母,呢啲叫自家設計?
媽咪 今年我年宵擺檔呀

冇 我諗住賺幾次日本旅行 新iphone 同埋學費咁囉

廠商都話我個idea好叻叻 一定勁好賣呀 所以我即刻落咗好多訂呀

放心啦 實賺呀 大把人睇好我

睇嚟我都幾有生意頭腦 今次應該發喇

好啦 拜拜媽咪

好肉酸

唔得掂喎

又咯係得意,又唔係好笑

難聽d講真係垃圾黎

擺喺屋企張sofa都覺得尷尬
將心比心 樓豬自己你見到又會唔會買呀
老老豆豆你識開post氹下撚下班連登仔
佢地自己仆入黎幫你買啦(詳見sad frog年宵個post)
你開個咁既標題得班花生撚黎笑你

https://lihkg.com/thread/93691/page/1
唔需要創意唔需要設計
呢隻野好似又無版權(?)
又大把人追捧

其實有係高登識既fd都叫我賣,但係借連登發達同backup佬有乜分別?輕輕鬆鬆唔洗煩

講真你咁清高唔好學人做生意啦
做生意就係靠人靠宣傳
呢度係香港
除非你design好有用好特別
唔係既話點解要幫你買

巴打好心比意見你又拎backup佬講九唔搭八
你而家係偷人野黎賺咩?
睇你講野都覺得你又蠢又唔岩做生意
不如po下圖啦
聽晚去
抄哂阿華田同奶茶杯叫自己設計?
唔怪得班傻鳩話換過隻字體就唔係抄襲
公道講句 真係好柒
唔知gag位係邊 無啦啦一樽阿華田咁既野 寫住“大雞樂” 心諗做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞