維園賣自家設計既貨 今年真係慘不忍睹

1001 回覆
12 Like 240 Dislike
依家賣幾錢 想買返隻提醒自己唔好不自量力

個名

個兩個男仔降到10至40內嘅流動價
之後聽閒就比樓豬話佢地自把自為

出力又比人吊 真心好咩 咁撚把炮自己散貨啦

朋友都吊
仲剩九百隻?
樓主 我係你剩低果1000隻就老虎蟹都囤積居奇 等到十二年後雞年拎返出黎賣 計返通脹到時你d大雞樂$40成本真係無得輸 $168一隻分分鐘一個鐘就賣哂1000隻 不過到時賺咁多要記住分返比當年夾錢果四十幾條友
樓主 我係你剩低果1000隻就老虎蟹都囤積居奇 等到十二年後雞年拎返出黎賣 計返通脹到時你d大雞樂$40成本真係無得輸 $168一隻分分鐘一個鐘就賣哂1000隻 不過到時賺咁多要記住分返比當年夾錢果四十幾條友

你個名
大佬阿 成個LOGIC都錯撚哂
可能有DESIGN人會覺得市面上班友唔識欣賞乜乜設計
有D人直程照抄都有人買
但唔代表唔抄靠自己就一定贏一定有人BUY
可能你眼中既品味/設計幾有心機 人地係唔認同

另外
屌你老味 前幾日聽到老母睇電視 聽到有檔野賣舊野叫發瘟雞
新年流流 邊個傻鳩會買個唔好意頭既野 究竟有無腦
定係E+既大學生認為個年既係咩年就食個字落去就一定有人買阿

老老豆豆 整個華田樽 奶茶杯 再食個雞字 咁乜生肖都可以啦
五十蚊兩件
40X1000X2
淨公仔成本都8皮
都仲未計燈油火爉,人工
輸少當贏吧啦
過埋今晩你地40個人叫個搞手同個所謂designer出黎一死以謝天華啦
成件事柒過隻公仔

agger
呢鋪真係大雞樂啦
成件事都痴撚線
有份開會傾既全部拉去打靶啦
五十蚊兩件

係呀 清貨
五十蚊兩件

係呀 清貨

依家唔知點呢?有無巴打報告下
入世未深慘被騙
圍爐取暖孽自招
橫批: 商業詐騙

利申劣作勿屌
依家$30兩隻
依家$30兩隻

有無人買?
依家$30兩隻

賤賣到咁
再夜啲$10兩隻?
依家$30兩隻

賤賣到咁
再夜啲$10兩隻?

不如送比人啦
搞年宵搞到咁柒
首先件貨已經柒
擺返啲字落去對返就當係設計左
仲有呢隻咁既野要$40成本真係匪夷所思
http://instagram.com/hellostranger_218

跪求各位巴絲行過路過都睇下

雖然唔會入去但加油

呢個先係樓主喎

設計ok 但年宵唔會想買
太普通,帆布袋唔太靚
btw,設計飛行棋位同學仔幾hea
睇住佢上堂勾線

個女仔應該係同一個人黎

過埋今晚唔慌笑得出

柒出國際 開心笑 朋友財散人安落 想知樓主出多唔多錢

個女仔叫餅妹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞