維園賣自家設計既貨 今年真係慘不忍睹

1001 回覆
12 Like 240 Dislike
第二次搞年宵
諗住香港人版權意識好左
賣下自家設計實無死啦
幾份雜誌 fb page都揾我地,上鏡算多
真係諗住今次實掂當無死
但係,而家得返3日
老實講千幾件貨 而家先賣得50件都無
可以點

屌你老母個個買Pokemon
出左幾多錢?
賣咩嫁,黎支持下你
唔撚係尋日開post話賣暖手雞果個丫麻
出左幾多錢?

大約40個人出錢,都係fd搭fd揾
通常出1000,有個女仔拎左2萬出黎
我有份設計個tote bag,雖然唔係主打貨
而家真係好撚內疚
唔撚係尋日開post話賣暖手雞果個丫麻

唔係呀屌,但都係賣暖手 不過杯黎
我地覺得好撚失敗,開始前信錯人話實好好賣,落多左貨
而家真係慘絕人寰
出左幾多錢?

而家真係好撚內疚

係咪大x樂
咁自家DESIGN同好唔好賣係兩回事…
唔跟大學生步伐,以為自己特別醒目嘅惡果

教精你啦

上年賣zoo keeper嘅攤

最後階段,抬價抬到$398一隻細嘅都清晒貨

賺幾多係以倍數計

老實講呢啲落貨真係容乜易,有乜付出過
自家設計又要改幾次版,又要較色
屌你老母!
其實我呢啲先係港豬,根本就係小眾
真係學到野

以design好自居嘅

去PMQ租檔啦

年宵唔岩你地玩

岩呀屌
一直想問賣剩貨會點做

賣pokemon zoo keeper最好賣
講真 杯真係無興趣 tote bag 都太多
出左幾多錢?

而家真係好撚內疚

係咪大x樂

你都係搞年宵?

教精你啦

賺幾多係以倍數計

屌你老母!
真係學到野

冇話港唔港豬
蠢豬就梗嘅

年宵成班人陪葬

教精你啦

賺幾多係以倍數計

屌你老母!
真係學到野

冇話港唔港豬
蠢豬就梗嘅

完全無錯

而家真係好撚內疚

係咪大x樂

你都係搞年宵?

唔係 聽人講過
你個tote bag點既樣
想睇
瘋狂舉報d盜版啦
其實改幾次版成品出到黎真係唔差
但係根本無人會留意 全部都係睇Pokemon
真係好撚失敗
香港人年宵係鬥賣熱門野 侵唔侵權Wfc
其實改幾次版成品出到黎真係唔差
但係根本無人會留意 全部都係睇Pokemon
真係好撚失敗

賣剩貨諗住點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞