維園賣自家設計既貨 今年真係慘不忍睹

1001 回覆
12 Like 240 Dislike
樓主快啲講下上面個杯係咪就係你嘅product 啦
無圖好難討論
老老實實 好多自家製tote bag 都好流

街市環保袋 印個爛鳩圖上去 賣成舊水 on99

冇人買就話人地唔支持創作 唔識欣賞etc
話你賣人貴就話人唔尊重創作人 創意如價etc

重惡過狗 永遠唔諗下自已衰係邊
樓主今次真係大雞樂

話你賣人貴就話人唔尊重創作人 創意價etc

咁你買左未

咁你買左未

咁樣衰 不了
冇估錯的話 樓豬9成係依檔

真心唔靚

其實邊到有創意同自家設計 只係搵人地既design 改一改 就當自家設計 早d收檔返屋企同屋企人過年啦

屌,如果呢個係樓主既product,咁咪又係侵權 個"設計意念"同原創一鳩樣
第一你隻野真係好柒
第二都唔見得有咩設計,咪又係抄人再改少少就當原創
第三唔好講到唔會上連登乞生意咁清高啦,你隻野真係送都冇人要
攤過幾年 第一次賺左6 7萬 之後再攤幾次都平本收場/倒貼幾年 呢2年無再攤
如果你覺得你舊野好有創意
我建議你唔好再做呢行
呢行唔岩你地
早幾個post大家都屌過
你地有冇放自己係街客角度諗野
有冇做過research, set target customers
唔好同我講你拎意見係拎你d fd/大學生
大學生行年宵比例係幾多你知唔知?
佢地平均洗幾多又知唔知?
同埋你target佢地既好心你直接放大學campus 賣
年宵唔會岩你
你真正要問既係老母同老母d fd/佢地d細路
佢地冇興趣既你可以早d收檔
攤過幾年 第一次賺左6 7萬 之後再攤幾次都平本收場/倒貼幾 呢2年無再攤
昨日去左行 一堆垃圾
送都唔要
不過邊行邊彈咁叫過下癮
個設計又冇gimmick又冇創意
真係慘不忍睹
比人人爆樓豬係
香港母雞杯

之後深潛左
http://www.edigest.hk/Vip/detail?id=7831
老實 入面全部無一檔有興趣
祝你好運
其實呢幾樣野都搵到40幾人集資
樓主有冇諗過做傳銷
一定好有前途
冇估錯的話 樓豬9成係依檔

改做 香港臭雞/ 辱雞樂 馬上買
樓主個檔真係柒柒地有少少下欄貨既感覺 啲設計真係差 好低水準咁 難怪生意咁差
生意失敗走上黎呻
仲要講到唔關啲貨事係客問題
又唔撚扺得人地賺錢
好撚肉酸
坦白講 維園呢種係比你出錢買經驗 想無經驗就賺錢唔係咁容易架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞