維園賣自家設計既貨 今年真係慘不忍睹

1001 回覆
12 Like 240 Dislike
都要睇你設計成點既

好係賣字果d
一定去得哂d貨
有人買先奇
btw今年年宵賣品客野、林鄭廁紙、葉劉掃把
一定賺到笑

利申冇實行到
又黎懷才不遇撚
冇估錯的話 樓豬9成係依檔

點買得落手呀大佬

頂你個肺,你將"大雞樂"夾硬放落去"阿華田"到?!你係唔係香港人黎嫁三隻字冇一隻食到音,失敗。檸樂同華田本質都係完全唔同根本無理由放一齊,失敗。然後雞同檸樂同華田三者既關係完全係無,失敗。大雞樂呢個term根本九唔搭八,失敗中既失敗。

佢唔係食緊檸樂音啊
佢食緊大家樂音(上面巴打貼條link見到個檔口招牌)
至於點解將大家樂諧音食落阿華田度就要問樓豬

笑死
大部份人出一千
有個女仔出兩萬
有40個人夾錢
40個人都眼盲入d咁嘅貨
做人腳踏實地d 攞舊錢去買波買馬過澳門賭下錢咪算
下下都剩係想一步登天
大部份人出一千
有個女仔出兩萬
有40個人夾錢
40個人都眼盲入d咁嘅貨
做人腳踏實地d 攞舊錢去買波買馬過澳門賭下錢咪算
下下都剩係想一步登天

腳踏實地拎過澳門賭
不過都好過而家咁

點買得落手呀大佬

頂你個肺,你將"大雞樂"夾硬放落去"阿華田"到?!你係唔係香港人黎嫁三隻字冇一隻食到音,失敗。檸樂同華田本質都係完全唔同根本無理由放一齊,失敗。然後雞同檸樂同華田三者既關係完全係無,失敗。大雞樂呢個term根本九唔搭八,失敗中既失敗。

竟然可以令網民誤以為係食檸樂音, 都唔知係成功定失敗既創意

點買得落手呀大佬

佢唔係食緊檸樂音啊

笑死

happy & new year
你唔講邊檔 想話巴打支持下都支持你唔倒

點買得落手呀大佬

竟然可以令網民誤以為係食檸樂音, 都唔知係成功定失敗既創意

我真係聯想唔到係大家樂,我淨係覺得佢將兩隻飲品溝埋黎賣

佢唔係食緊檸樂音啊

笑死

happy & new year

笑到好辛苦
又叫春
樓主個檔真心好柒
唔係針對你
但之前睇雜誌介紹已經覺得點解咁樣衰
你地邊條友畫幅圖真係同佢絕交啦

唔好話個大雞樂唔知做乜撚野
隻雞又攤大係到做乜 仲生得咁醜
隔離個杯本身好地地 你地句野又係唔知做乜
中間隻雞小畫家都畫得靚過你
仲要啲字型又唔下苦功

你唔係衰在本土同自家設計
係衰在你啲野真係好撚醜
如果有人送啲咁既野比我真係絕交
檔檔都賣公仔
媽咪 今年我年宵擺檔呀

冇 我諗住賺幾次日本旅行 新iphone 同埋學費咁囉

廠商都話我個idea好叻叻 一定勁好賣呀 所以我即刻落咗好多訂呀

放心啦 實賺呀 大把人睇好我

睇嚟我都幾有生意頭腦 今次應該發喇

好啦 拜拜媽咪

屌你老母
黑白淡奶個design 真係世界級

如果我係佢我情願將香港母雞四隻大字印落個掃把頭或者淋病公仔到,賣689.20 都有市場呀
又想借d意呃拉登仔幫襯

所以咪唔貼圖囉
講多次 借連登發達同backup佬有乜分別?

你覺得你肯借就有得發達?

屌你 原來上面個杯係印住"新年淡奶" 乜撚野叫新年淡奶呀你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞