淘仔耳機集中討論(31) - 雙十二又來了 買!買!買!

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
隻my love? 我已經封印左
上面有巴打提過 唔好覺得隻野係king pro
睇番#109
ex5條線壞左
原廠問過港巴都無貨
有咩線係推介
定係c10已經有能力同ex5一戰
Ie800 有無話邊間淘仔比較好?
睇左幾間
都有啲十五十六
唯諾個間好撚貴

反而有幾間二百零三百
ie800 二百零三百?
第一頁
使用器材列表 條link
最低平價耳機 39人仔 ie800
條淘link死左
我先問
我相信seed 同 my love/king pro都爭幾遠下
完全compare唔到, 不過後備是但啦
咩牌子IE800
粗用條線就瓜柴
平平地銅銀混編邊間好
真係好想知樓上兩位咩心態問
我想要嘅就好似淘寶se535 846個啲
幾舊水 都可以揀個合性價比
Ie800 二三百 講得淘寶 on99
咩牌子IE800 一樣 我夠知正價

係咪一定要 e3000 c10 kz個啲先?
唔可以用假野? 有啲diy幾正
咁第一頁執下佢啦

ie800有無邊間推介?
咪問你諗住淘邊間嘅IE800
自己講到係買真野咁我點知你係咩真係知你買緊假野
又要買假野又要扮又要嬲人笑你買假野
我見到「咩牌子」IE800 我都理解到佢問你買邊間淘仔diy

Btw 點解係IE800 特別中意?
如果有老翻ie800做到二百幾三百蚊 不如你話返畀我知喺邊買 我都想入返隻

我心態係咁 有冇乜問題?講你幾句起哂槓 哩度大把人用ve6 334 335 冇人會話佢哋用假嘢 係咪你玻璃心?
【DIY耳机ie800定制动圈单元带麦版HIFI发烧友入耳式通用重低音吃鸡】https://m.tb.cn/h.3K8E8pR?sm=bc6839 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥qGk0bMt6GCD¥后到👉淘♂寳♀👈

呢隻?
thx ching
做實事幫大家
爬完文對隻c10有興趣 想問下直送果到點禁先有
每次淘寶都剩係識順豐集運
揀賣家其他方式
我係
ZX300
中潤4.4銅銀混編
強子Ve6xc
Spinfit cp100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞