淘仔耳機集中討論(31) - 雙十二又來了 買!買!買!

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
如果想買鍍銀線係咪都係亮點會穩陣d
250 2個耳筒都平丫
好似真係出咗第3代
唔買就無事
隻3仔如果啱d女聲真係幾正
結果我都中咗伏

配Hugo2 正到仆街
今次真係似大耳牛個種音場(三千樓下)
cowon PL光纖Hugo2 2.5轉插3.5 漢聲Aegis 4絞
Dressage 14T

$199 可以講完全屌打全部兩舊水的動圈耳機
一試30秒即買

有冇人聽過shozy bg5?
貼吧傳聞依隻係magaosi隻5單換殻
睇落就似 個嘴都一樣樣
之前雙11直接送,唔洗加99
果時149 買左隻T1試試佢

T1就唔好提了, 所有聲疊埋一齊, 聽緊MP3咁

MY LOVE剛剛到手試左陣,
未煲一上耳, 音場空間感OK,
但人聲&分析力同KING PRO都差好遠,
應該加上條線係廢, 換左線條改善左好多
詳細好左D咩就試清楚先, 廢事講出黎得啖笑

利申:木耳9UP等專業人士些牙包膠
shozy單元改左少少,新d,整體分別唔係好大
唔係隻K5啲新版黎咩
之前見貼吧話高頻轉左,好聽少少咁

c10啱啱到手,先講外型大小,同KZ隻ZSN差唔多size,戴落又ok喎,舒適過隻AS10,貼服唔易甩。聽咗一陣之後ZS10、V80嗰啲可以讓位喇 冇咗V80高音刺耳齒聲同噪音問題,聽落幾舒服 ,人聲係靠前,聽咗一陣唔覺有底噪,整體戴感+聽感+價位直情就可以取代V80個位。
個樣有啲似飛朵
你當佢ZSN換咗個蓋就得
見幾多好評,今日第二時間入左隻,時分領券可以做到雙十二個價,唔駛兩舊人仔包郵,好期待。隻野如果做到 ZS10 既高解析,調音正路番,又好戴d,應該會好賣過 V80
基本上一拎出嚟聽就會明ZS10同V80係好難鬥得佢贏 解析度我覺得係好過ZS10
ZS10 解析經已好好, 基本完勝 LS200, 接近 N3AP, 係調音令人覺得無勿音樂感, 無勿起伏, 同埋體積超大, 中出會爆耳仔
ZS/AS10我係戴得極之唔舒服,又易甩,成日聽聽吓就甩咁啲出嚟
根本都放唔入耳窩
暫時最好係咪c10 睇左一排ZS10 V80 AS10 都唔知買邊隻好
請問$500樓下,聽人聲,音場闊,有沒有推介啊?
我都收到c10 但係我覺得佢輸俾v80 依隻c10分析力係強 中頻幾出 不過低頻冇乜 始終唔夠v80平衡
同埋隻耳仔唔岩戴咁大舊 戴得耐覺得攰
不得不提 c10係時分佢地自家研發 見盒背個地址就知 同時分一樣地址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞