中環派飯Plum三個月燒過千萬 投資者呻外賣平台搵笨

240 回覆
228 Like 5 Dislike
所以要執

根本佢個價埋人工運輸係要蝕俾你
條橋唔差,係衰太多財技
無可能

大陸多流氓多低等勞動人口,佢地揸電動單車送
用App叫完20分鐘內就有,串燒果啲仲係熱辣辣,快過自己落街買

好多小店門口都有一大班人接Order, 成個區有幾百個人搶Order

相反香港成個環境都好不利
九龍ICC 一日至少幾萬生意
其實佢玩Lean Management 有得做
要自己落去拎,金鐘條隊又長到咩咁,
大把人排

我有半年IFC 番工,啲餐廳一樣多人排,仲要餐餐Lunch >$100

Plum 啲野平同埋有佬味,拎完食完都仲有時間剩
唔係佢條橋唔得
係佢中間啲錢洗得太冤枉
文入面講晒
唔知有無古惑嘢啦
良心企業嚟 萬七蚊淨係派一陣飯
搵笨3步曲
1.成立公司
2. 報紙雜誌幫手宣傳
3.水魚俾錢
無報紙雜誌根本唔成事
Plum啲女爛口到好似地盤佬咁 幾吹得
佢跨區送餐仲要本身平又請咁多人手去做
想唔執都難
食到跨區野喎
落去拎都抵啦
轉載

重新上路 繼續服務

Plum 將會繼續為一眾打工仔提供跨選精選午餐!

由於聖誕節長假期的關係,Plum 將由 2018 年 12 月 3 日(星期一)起暫時關閉或合併部份取餐點,並預計下年三月重新開放。 訂餐時請留意相關安排,詳情請瀏覽本公司網頁。

我們萬萬想不到在不足一年間得到全港廣大打工仔的支持,業務迅速覆蓋至香港大部份地區。

作為一家由年輕人主導的初創公司,我們不得不承認曾下了某些被熱情衝昏頭腦的決定,令業務短期內過度擴張,不堪負荷,逼使我們反思及重組公司架構。

在全新的公司架構下,我們仍然擁有一班充滿熱情的團隊,致力繼續為大家提供高質素的服務。

感謝客戶一直以來的支持!
如有任何查詢,請電郵至 info@plumfood.hk

Plum 團隊 謹啟
爛口女
香港都有好多低等勞動人口
不過唔撚會做外賣仔
出幾錢都吸引唔到佢地做
曾幾何時

高登因為密記人工低 所以罷買抵制 而家就日日有追棒POST

呢間出高薪請人 大家就過街老鼠正義撚上身
ifc 多鬼
你請D F.5 點答人野
人地見你唔識英文點會再幫襯
大陸貧富差距好大
$5 一單都照接
美團愈做愈大

香港無$20 都唔駛諗
但$20 已經係半個餐
Link?
賺唔到錢就話人呃你
今年暑假時,佢地d派傳單女,有好多都好得下

阿Sexy哥應該食唔少

講緊呢間?🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞