[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 1

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
可惜唔太靚 得黃心穎及格
但佢亦有機會 會撞 所以呢個就係我點解會話計時賽難d就係咁解
痴撚線比警察捉第8次會有女警洗面奶
唔講樣 加左咁多元素 已經好大進步 之前果d人中系列 講幾句就完 每個人都係著龍衫入去 點酒 點野食 送禮 重複做就完 出到黎都係幾乎無溝通成份
無玩人中無比較 本身係ok但係其實可以多返d中伏位 好似個個都加好感咁
雖然果個係木村係好合理 但係代入感就唔夠
其實我覺得應該加埋可以自由同佢行街 好似遙之前咁帶出黎會好好多 直程真係個氣氛都似情侶行街咁
最大問題都係成身安全套但係無得用
係wor 你講開又講 我一開始以為呢個材料黎 其實用黎做咩
似係仙藥

終於清晒無人機
小遊戲應該最撚難係佢
仙藥
睇得出keep著有進步
其實得計時賽難 冠軍聯盟10場全部第一名其實好易 穩陣d唔好撞咁多 應該就ok
追人果度改左 為左唔比太快完我覺得 之前用果招打側位撞 預位預得好 10秒內就完 唔知係咪為左防止呢件事發生 依家呢集就算點追都過唔到佢頭
原來第四集仲有一個月都唔夠就出
喺邊度搵到逃獄犯?
見過日本仔過快追嗰個
點追 呢集 就算禁岩哂qte 我打側追 都追唔到
第三公園後面咪有個位可以爬過去既 你爬左過去之後一直就會見到 但如果你打輸左比佢 佢好似會唔同左位 你自己小心
有個細節位幾過癮 有得位要同班醫生打 班醫生真係勁少血一拳一件
哇屌normal 亞門都咁撚勁
瘋狂打左一個鐘
屈2支復活 3支精力同2支回血仙藥先勉強過到
今集戰鬥難打左咁多 唔爆氣既話 成日比人擋同類似比人彈刀咁既動作 出招硬直又打 再加埋最撚on9既致命傷
哇屌normal 亞門都咁撚勁
瘋狂打左一個鐘
屈2支復活 3支精力同2支回血仙藥先勉強過到
今集戰鬥難打左咁多 唔爆氣既話 成日比人擋同類似比人彈刀咁既動作 出招硬直又再加埋最撚on9既致命傷
第一次玩呢個系列既game
隻聽講有反擊技
點出
係佢打中你前既一刻 禁到R1+三角就ok 人龍系列最屈機既反擊技 今集都有 用得好 任何人都唔係你對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞