[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 1

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
印象中你翻到偵探社就會有海藤戲情
係咪委託果個欄版 我記得有個任佢都係寫要返去事務所 但唔check委托果方面d野 會無野出
打到第二章仲未有支線接係咪正常
呢隻game買唔買得過聖誕煲?
無玩開人中個類game會唔會好難上手?
第三公園話要搵三花貓嗰度隻三花貓喺邊?

唔會,當新game玩都無問題,除左神室町同有東城會無咩點提過人中之龍d野,呢個有少少失望

利申:打到chapter 7
人中系列唔會難玩 就係要你輕鬆享受劇情
當然你要解白金個D就另計
今集要白金 要係彈珠台同魔法氣泡花多d心機太on9
要升友好度 建議先解泰平太街西邊間牛肉飯 日文講唔正既樓面 之後會送「暴食技能」
我頭先都打到呢度 返緊去果陣有tender老闆call你過去做支線任務
製作人講明唔會有人中d主角出黎,因為佢想造新品牌,唔想俾人中搶focus
貓宮?
新系列又用返人中嘅嘢好難唔focus
呢個日文網好多攻略都算齊 隻game大部份野我都係靠佢幫手 包括friend event side case果d事件 同埋d技能書 但d技能書佢未齊
調查模式搵貓係咪一次都唔可以miss ?

有個獎盃原來要搵齊晒d貓,Demo 個陣冇為意
商店任務終於差68個就ko哂
唯有玩第2次再搵啦

二周目有咩會有繼承?
呢方面我唔清楚,我大部份時間都係主力玩商店任務同完成個成就目錄 主線好少推
依家玩到第3章

我都係好少推支線,淨係想完成成就目錄,都唔知重玩定玩第2次先再搵番d貓

成就目錄無得你急,大部份都係刷 商店任就可以頭幾章打左先 但前提係要有錢 我琴日拎左無限胃袋 洗食物種類 洗左二十幾萬都黎緊 我vr沙龍又未開到高級

你想唔想白金先 想白金咪二週目先再做 反正係咪都要打 唔想既話咪重玩
隻game抵唔抵玩 係每個決定都影響往後劇情 定係點揀都得一個結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞