[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 1

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
呢集回復藥係咪得強身飲料Z同精力飲料X?
好似打壓屈水
有無人記得達哥第一次講影子阿隆係幾時
仆街錯POST
便利店食物都係補血
要換齊六張暢玩券好麻煩
VF5 BONUS STAGE點過???

唔係打開既太難了吧
仲要得1次機會...
無分別,其實簡單d咁講 只係快d有果樣野 同慢d有果樣野既分別
玩到第2章發現都多左唔少新場境同小遊戲
仲有木村做主覺 368 好抵玩
啱啱買驚
玩完demo依家由第2章開始
有咩要注意或者要做先
主線d盃 同搵貓會miss
第一章有幾多隻貓?
我係聽到聲就一定有搵
印象中搵左兩隻
齊唔齊
平時打交都會執到啦
劉個名先,啱啱打到第7章,沙織去夜總會嗰度
唔係打交果d 打交會跌果d我有成五十張

我呢六張集齊左 可以唔駛再用券玩Vr沙龍 變左做免費玩
講漏左 我未寫邊到拎

小野寺商店1張 龍宮城2張 le唔知乜乜果個賭場1張

惡魔棒球賽程1張 無人機冠軍勝利1張(呢個唔肯定我差呢個同小野寺果個未拎 要用sp換
上網有人話將棋贏哂考驗會有 但我贏哂11關都未仲有
跟住做哂呢d前置動作之後 投資哂所有 有關同雙六既野 同new能量擁抱飲料 但雙六一定優先 雙六果個可以幫你做百萬富翁

然後齊資金就狂用14萬果支你岩岩投資左果支飲料 聽講話770 sp一次 狂洗

呢集就係咁玩
我就用jeffry過 我打法係咁 三下三角r下傷先 跟住就用兩下左下三角 下段攻擊打佢 好多時佢都唔係咁識擋 我反而re最多係日本氣合道果條女 最後果兩關反而無卡過
仲有今集不論賭博同其他所有mini game 我得出既結論 名越好明顯全部加強哂個難度

幻想空間 呢個最明顯 基地d血厚左 一開波d敵人已經出得好密

21點 永遠贏夠3-4場打後就一定輸 唔會贏到 我玩左成個中午得出呢個結果(又或者我手臭)

Poker 電腦牌好多時都係勁過你 好輕鬆就夫盧 但自己全部都係垃圾牌

相反呢兩個 我以前玩就算運氣點差都好 21點點都會出1-2次 5連勝

Poker起碼食大野食1-2場

太空哈利 呢個感覺上無咩變

其他岩岩出就唔講了 比較唔到 花牌同株牌都無咩野
人中賭錢不嬲都係焗9你輸
呢集感覺仲難贏過之前個d集數 21點還好 poker真係on9 5-6場先勉強贏1次 我心諗你場場唔係夫盧就同花順 我打撚
花牌佢又唔改返架wor 一樣咁豬兜 當前手下你點數高過個npc 佢9成食到牌會再叫牌 姐係話你第一場食1點 即刻贏 第2場搏做大牌既機會率會好高
你算好撚好運 21點贏到3-4場
莊連開9口21點都試過 你補定唔補都要輸
記得我打人中極2定之前幾集
有次21點我係20 另外兩個閒係18 19
個莊居然一開就出k+a 21點
從今以後我唔係主線需要都唔柒係人中賭
平時最開心就係玩21點 家陣變左我最撚憎 不過話說個道具究竟係邊 我搵日本攻略都無寫
唔係掛
有第二個賭場?
我琴晚主線第一次入賭場
佢送果三百 21點
輸3 40到 主因係太博
12 13叫牌爆左
poker場最初輸100
之後買左500碼再玩就贏一個double返黎割禾車
反而睇到今集poker d ai識大人
底牌廢嘅都去博
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞