[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 1

1001 回覆
29 Like 6 Dislike
白金only呢

終於搞掂
發誓唔會再玩無人機
要白金既話 兩個就一定要打哂架喇 走唔甩 同埋你唔買dlc 白金唔到 佢全零件個盃唔知點解計撚埋dlc

如果唔課金就用呢個 但容錯率低d

對自己技術有信心既話 直程可以用300負荷 50耐久果個機架 但撞2-3野就會玩完

有心追白金 建議去完成左計時果d成就先 去單人賽自己玩 3圈個時間加埋係成就入面個時間之內就ok

完成到計時賽 再打冠軍聯盟會輕鬆好多 因為計時賽容錯率好低 第4-5關撞牆撞超過3野就re得
聽講係有bug 你一課金買零件就要買曬 唔買無事
玩完2週目跟住砌先
其實課左就真係易打d 我諗如果我無課金 第5圈個計時 我仲卡緊 一開波個連彎同千禧塔個出口呢兩個位 真係要練得好熟 易撞到仆街

同埋講漏左 1 2 6 7 關 呢四關其實全堆速度就得

敏捷需求其實去到c or b就得 係呢四關入面 因為佢無要你入勁窄果d位轉彎 全部都係圍圈飛
我本身一個都無買過都唔跳
1個時寫到太盡,派好多便當
錦山入去坐,桐生間唔中去探下佢,繼續做桐生好基友咪幾好

但鳩野冇死真島組就冇得做東城會直系組織

3個峯義孝都係,唔死做大吾左右手咪幾好
邊度買到2xx負荷飛機架
無人機比賽得100負荷
白金only呢
要白金既話 兩個就一定要打哂架喇 走唔甩 同埋你唔買dlc 白金唔到 佢全零件個盃唔知點解計撚埋dlc

[img]https://na.cx/i/yQTQq8f.png[img]

如果唔課金就用呢個 但容錯率低d

[img]https://na.cx/i/oz1FOnP.png[img]

對自己技術有信心既話 直程可以用300負荷 50耐久果個機架 但撞2-3野就會玩完

有心追白金 建議去完成左計時果d成就先 去單人賽自己玩 3圈個時間加埋係成就入面個時間之內就ok

完成到計時賽 再打冠軍聯盟會輕鬆好多 因為計時賽容錯率好低 第4-5關撞牆撞超過3野就re得
聽講係有bug 你一課金買零件就要買曬 唔買無事
我本身一個都無買過都唔跳

個別例子
我有個問題 咩係唬牌
要控直打落去先有 課金就另計 或者搵世界高手果條友比QR code 機架佢 跟住就有得整300負荷既機架 但耐久度得50
邊度買到2xx負荷飛機架
無人機比賽得100負荷
直打落去先有 課金就另計 或者搵世界高手果條友比QR code 機架佢 跟住就有得整300負荷既機架 但耐久度得50
食胡
只係條女有口音
搞到翻譯都一舊舊
有個亮牌報聽 簡單d咁講姐係迫鳩你自摸
都唔係
電腦都會出蔥
玩左10幾鋪都未試過
我自己感覺show牌同唔show立直
食胡機會都好似差唔多
岩岩出左一次
日本雞糊
雞糊都係贏
電腦食親都456番

我就1,2番 屌你老母 明明極2個陣好易玩
有得食已經好好 on9 成日唔係比人截糊就流局 有次仲要比人食四暗刻直接輸鳩埋
有次一聽牌即刻俾人食 第一次飛手制出去
呢d已經 經常發生既事 我試過最癲係一開波兩個報聽 其中1個直接食埋糊 有病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞