[PS4] 審判之眼:死神的遺言 討論區 1

1001 回覆
29 Like 6 Dislike

故事背景:
過去主角八神隆之曾任殺人案嫌疑人大久保新平的辯護律師,當時在輿論極為不利的情況下,漂亮地獲得無罪判決而一時聲名大噪,但當事人被釋放後不久,竟犯下殘殺同居女友並且對住所公寓縱火之罪行,八神的評價因此一落千丈,並且被大眾稱為「縱放兇惡殺人兇手的冒牌律師」,也讓他失去了先前建立的一切聲譽,並自此離開了律師的工作。

事件3年後,離開律師一行的八神在神室町開設了一家偵探事務所,並以萬事屋的身分餬口,此時一件自源田法律事務接下關於神室町連續殺人事件的委託,開始改變了他的命運。

https://youtu.be/HQYRuXzyIsQ

中文官網: http://asia.sega.com/ryu-ga-gotoku/judgeeyes/cht/

下載( 審判之眼:死神的遺言 )完整第一章 特別體驗版 (中文版)
保存資料還能繼承至本篇的特別體驗版。
有沒人覺得無人機個操作好難控制
選type B會好好多
仲有5日
終於有巴打開呢隻game討論區
有冇巴打玩體驗版第一次入棟大廈果陣4樓有間要密碼入既房有本技書拎?因為睇d攻略話有但我見到只有個回復item
第2次去已經入唔到呢間房 怕跟住都入唔返miss左,但又唔想重頭玩過
終於有巴打開呢隻game討論區
有冇巴打玩體驗版第一次入棟大廈果陣4樓有間要密碼入既房有本技書拎?因為睇d攻略話有但我見到只有個回復item
第2次去已經入唔到呢間房 怕跟住都入唔返miss左,但又唔想重頭玩過

唔係呀… 我唔想重玩
我都係見到支回血藥
有技攞,係咪4樓就唔知
但我入到去真係見唔到有技書,唔通bug黎
D技書我估正式版應該有得補買番
冇理由會放係主線野miss左就冇
我為咗木村想買ps4
邊隻好
當然買pro
defaul既操控根本反人類
同一個玩法 同一個地圖 真係好厭
今集喝酒幾正
酒精6出醉拳極即刻變0 (打3條友)

店舖女npc又好樣咗
試玩玩咗四粒鐘 算佢有d誠意
等爆咗機先入呢個post
呢啲post總有啲劇透撚講劇情又唔粉紅細字
點解跑住x係蹬唔到牆
要再噤X 跳牆?
㩒一次x就會跑,跟住向住牆跑就會蹬,唔好再㩒多次x,如果唔係會變左墊步(好似係)
有咩小遊戲?
人龍玩親都白金唔到就係唔識玩小遊戲
又係神室町,真係好撚度縮間公司
今集有 無人機飛行比賽 彈珠台 仲有2個唔知咩遊戲
機鋪小遊戲多咗 成就目錄有啲難 …(要打哂所以關卡)

之前啲咩睹錢 唱K 都有
有咩小遊戲?
人龍玩親都白金唔到就係唔識玩小遊戲
今集有 無人機飛行比賽 彈珠台 仲有2個唔知咩遊戲
機鋪小遊戲多咗 成就目錄有啲難 …(要打哂所以關卡)

之前啲咩 錢 唱K 都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞