[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (10) Jump To The World

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
24段了
仲差60000先23
巴打衝咁快
我張CATCHMOON有人俾5000P收 或者用張多重雙爆-彈匣換
點算好
5000P喇仲諗
唔想多賣 又唔係等錢開飯
班台狗玩紫卡做壞市
要農人白金1向孤掌難鳴
riven放上網賣都還好
其他嘢既話價比價越壓越低嗰d真係做爛市
呢個真 有時候帶新手Friend刷Warframe買部Prime比佢50,60都唔使 仲快
刷到幾套野都係攞去換金幣,Warframe Market又咁多人放
warframe market啱用嚟收嘢多d...因為大家鬥做爛市
要放嘢就game內交易頻
有時有d閪人壓價話warframe market唔係呢個嗰d可以慳返d口水
Wm淨係適合放入庫/新嘢,其他都係會俾人做爛個價
交易頻咪一樣
咪鬼SHOW價,一SHOW就有班人頂爛市放

所以都係PM
老閪都唔會開價出嚟喇
d人send留言問價永遠都係開水魚價
所以都唔怕人嚟攞料
試過奶媽仲係50p嗰時有人衝出嚟開我價150p
我同佢講: 好..等我邀請你
有冇新手 方針??
甲有 EX棒,犀牛,奶媽P

家下6段
開圖(家下天王星)?
希圖斯 其實係做乜(賞金?)?
吞拿魚又係做乜(未去過)
我全部放上wm賣
交易頻太晒時間 我黎打機唔係黎賺錢
Trinity 換張集團MOD(汲能榨取 Vampire Leech)幫下隊友

新手期都係收集Endo 打錢 升MOD為主

冥王星 Hieracon 挖下endo mod 同遺物算唔錯嘅選擇

希圖斯 同 吞拿魚 都係近一年新嘢,但事實上唔太啱新手
因為地圖太大要ArchWing呢啲交通工具先有效率打
得閒賺下plat都只係買下skin 同armor
賺人哋錢嚟淫亂揮霍就係呢隻驚既終極目標
買skin買顏色買riven位買fing頭公仔
碌上幾版有你幾同伴
有冇新手 方針??
甲有 EX棒,犀牛,奶媽P

家下6段
開圖(家下天王星)?
希圖斯 其實係做乜(賞金?)?
吞拿魚又係做乜(未去過)
碌上幾版有你同伴
依家想買既野全部係tennogen
想買披風 毒媽皮 電男頭 dj皮
伊卡洛斯披風
無啦啦中BUG無咗一大堆item
DE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞