[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (10) Jump To The World

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
次次夜靈都搵唔到團 街場好伏呀

NSgroup樓上定上個post有
不過可以話你聽呢隻驚靠自己多過靠人
除非你有fd同你1齊玩
2樣嘢係要做寄生蟲: 人哋既白金同士族開發
有人同你講話約時間打可以慳d....等得嚟都天光
有group極其量都係做交易同討論...咁1個討論版已經解決晒所有問題
諗住想人帶你玩唔駛自己郁手亦都可以慳返啖氣
因為抱住呢個心態呢隻驚你唔會行得幾遠
唔係要升滿先可以打蜘蛛咩
可惜係暴率...如果暴傷就神
係要滿咗先打得..佢分開咗嚟講啫
睇人用乜甲乜槍先開波
誤會左
滿足了 第一次洗到咁既屬
但catchmoon個花灑頭真係頂唔順
PS4 新手解完任拎左 Umbra
暫時 MR6,玩左 60 個鐘左右

一時間唔知做咩好,想入Index刷定堆credits但武器又唔夠勁,唔夠勁想升勁啲又唔齊mods/唔夠endo,換武器但MR又唔夠

齋推緊 Startchat 同入下 Sanctuary 升手頭上啲武器同甲,但有啲悶

短期目標係上MR10(整Arca Plasmor),但要整好多武器意味住我要好多credits。除左Index,仲有咩方法可以農到credits?
成個女人震盪器
PS4巴打
方向正確
其實唔係太需要去打index (我都冇打超過10次)
揾錢有幾種方法
1. index (當你短時間內需要極多錢..有BOOSTER先衝入去)
2. 狂打生存/挖掘etc 你會儲到1大堆mod...輕鬆賣到1m~2m
3. 賣老是常出現普通NYX/harrow/oberon頭/甲/系統...Kavat Incubator Upgrade Segment
4. 打sortie (亦包含大量endo...唔好問我點解 )
5. 打akkad可以升埋武器/甲
嚟緊你要準備揾mod同開始諗方法農白金 > 開位嚟推MR...跟住你就會體驗到呢隻驚既真正樂趣
玩左無耐但發現無fd玩真係好無癮
有fd 1齊玩都未必係1件好事嚟
我本身有少少手殘有時推圖真係想有個伴,野團又無咩人
嚟緊金星出part2都係1個farm錢方法...可以到時先再諗
火槍嗰d唔駛瞄幫到你
想有個伴: 養貓養狗...再唔係整多隻複製人/兵仔
冇fd玩其實好快悶,有fd玩可以鳩下,搵團唔洗周街搵on9仔
倉鼠的自我修養
咁搞法好多驚都唔駛玩
執左兩個鐘指揮官既LOOK
發覺都係遮撚住佢個口同鼻就最好睇
掛住玩三國志已經有三日冇on
希望on番冇比人踢
臨瞓前整好mesa p今晚返去終於有嘢升
嗰屎忽好撚伏好彩無屌白金落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞