[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (10) Jump To The World

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我當賺聲望
笑咗

BTW, POE同operator個坑都仲未埋晒
18號又更
18號好多野更新
Pkm go仲要出活動
都唔知打機好定出街打機好
Switch 版開咗個CLAN, 依家有50-60人,
有冇連登仔想JOIN?
TG我: https://t.me/switchwf
仲未有嗰d fake gps咩
poe個人認為唔滿都無咩所謂
嗰時係刷relic先滿咗嗰聲望
換咗魚叉同鑿石槍之後其他嘢都冇換過
Poe等活動先打啦
吸咗poe教訓之外
fortuna明顯地要你放多咗時間落聲望度(雖然都係唔駛2個禮拜既事)
因為物品內容好多都要嚟合甲同武器
唔同你poe...你唔整zaw既話基本上唔升聲望都得
poe賞金最吸引都係有幾張mod..藍圖..eidolon lens
但係比起fortuna個跌率係相對地咁低
可以睇埋melee3.0先再判斷擺唔擺時間落poe先都未遲
不過最大影響既應該都係nova/mag/soma/boar既價位將會長時間變成地底泥..因為呢1,2個月個個都係喺度刷聲望
其實POE我係farm 以前未farm嘅賦能同升operator堆嘢
不過升定AW 啲武打3粒orb就差唔多喇
想問下Poe 同operator係要做d咩
Poe挖礦釣魚打聲望,之後去合zaw,另外可以打夜靈嚟合operator 要用嘅amp同賦能,或者係戰甲嘅賦能
但係打獵係farm聲望最快
兩三分鐘一round 每次捉三隻老鼠
每隻800-900聲望
吞拿魚家下part 1 當然易啲
真正嘅肝位喺後面第二同第三部曲
打賞金我都係等隊友打
自己喺度氹氹圈踩板
官方話左金星唔會要你爆肝
railjack 上咗宇宙 唔計
D釣魚煩過西
唔洗整魚餌喎 咁都煩?
駛唔駛整都煩
你確定?
應該係話 50一粒聲望都洗得勁大
佢老味400聲望用1次佢夠膽死
DE: resource booster + resource drop chance booster
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞