[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (10) Jump To The World

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
杯咖啡擺咁耐都係冇飲過
之前個個都話PA 今次啲SKIN 垃圾
打開TWITCH 個個STREAMER 隻MESA 都喺直接買咗最貴個PACK
streamer買好正常姐
唔知點解巴哈冇人提減傷t媽 2隻t媽 打夜靈企係到掛機都唔會死 唔信佢會炸得死

利伸 聲望未解到 懶撚而加先學人搞223
我都未解
唔想肝
人多時要搵人負責清alarm同波波
epic games今個星期送果隻game太好玩
玩到停唔到手

等聽朝恐鳥啲parts做好砌埋先刷mesa順便升下隻恐鳥
hotfix到入都入唔到
死ser了
連APP都死
屌奶星,去睇波算
Operators can now switch the Profit-Taker’s Shield type regardless of the damage type of the equipped Amp.

最後又係要靠小屁孩先得

NEO M2 光輝團
塗少咗嘢
算數
是日刷mesa prime行動大失敗 衰到貼地
要刷archwing mod
Changes
Sola, Calda, and Vega Toroid drops are now affected by Resource Chance Boosters.

on9?
尋晚跑咗廿鋪void capture 一粒relic都唔中
我開relic pack中得最多係lith
之後再開10 pack都係一粒都無呀屌
幾年前玩過嗰個account唔跟steam直接開驚
宜家重玩有冇得連番account去steam
定連唔連都冇所謂
連唔連冇乜所謂
係連左steam可以買到D限定skin

不過我諗應該係可以連落steam, account information個到冇咩
信錯左D仆街台仔將件archwing武器召喚機放落支極電上面,廢到抽筋

支極電射一彈個時巨浪已經爆緊第三隻腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞