一人一件中學時期最型既事

146 回覆
12 Like 2 Dislike
唔係我得唔得
以前初中上中史堂冇帶書會罰企
我個fd就有帶既
但坐佢前面個女仔就冇帶到
最後佢一手放左自己本書係個女仔張枱到
自己企左起身
真係好man
btw 勿相認

條女係咪姓曾
遲左成個鍾番學,
幫班同學買埋早餐先慢慢番
d同學好識做咁話我落左校務處,
最後我好似忍者咁潛入學校,用sms交流位置成功達陣

成班友見到high晒(狗等野食咁既樣)
遲左成個鍾番學,
幫班同學買埋早餐先慢慢番
d同學好識做咁話我落左校務處,
最後我好似忍者咁潛入學校,用sms交流位置成功達陣

成班友見到high晒(狗等野食咁既樣)

唔通同班?
班籃 絕殺
班際足球最後一個攻勢追和
射波遲到欠功課
但係0資源情況下係it方面拎大獎
最後5**
用一年時間組左隊美式足球隊,由三個人變咗11個人,最後贏咗冠軍,其中有好多仲要係新手黎

利申 四分衛
用一年時間組左隊美式足球隊,由三個人變咗11個人,最後贏咗冠軍,其中有好多仲要係新手黎

利申 四分衛

有個跑得快過光速既隊員破左奧運記錄未
唔係我得唔得
以前初中上中史堂冇帶書會罰企
我個fd就有帶既
但坐佢前面個女仔就冇帶到
最後佢一手放左自己本書係個女仔張枱到
自己企左起身
真係好man
btw 勿相認

條女係咪姓曾

唔係

利申 四分衛

好似同隊

利申 啦啦隊
發奮讀書入港大。
面對無數誘惑然後阻止自己,諗番起其實都幾型。
出街食完晏趕得次翻去班際藍球最後15秒上場
當時35:37 一上場叫人傳波俾我
一球3分絕殺留翻兩秒比對面
38-37
師生足球賽 咁我就守龍
開波前有個開球儀式 就由校長係中場踢個波入龍
咁我果陣又on99唔知咩事 當個波碌到就入龍就潛意識咁一腳踢走左全場係度歡呼鳩笑校長塊面就黑撚晒 我就扮無野擰轉面
上堂對住個老女miss打飛機

利申 唔係我 隔離班同學做既
師生足球賽 咁我就守龍
開波前有個開球儀式 就由校長係中場踢個波入龍
咁我果陣又on99唔知咩事 當個波碌到就入龍就潛意識咁一腳踢走左全場係度歡呼鳩笑校長塊面就黑撚晒 我就扮無野擰轉面

quiz知道自己肥硬, lunch time 闖入教員室將全班嘅卷偷走掟落學校附近坡
quiz知道自己肥硬, lunch time 闖入教員室將全班嘅卷偷走掟落學校附近
中學偷入家政室煮出前一丁
調味料任加
中學偷入家政室煮出前一丁
調味料任加

溝到全級最靚個個

我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞