一人一件中學時期最型既事

146 回覆
12 Like 2 Dislike
未夠3點半放學時間
即刻衝出學校門口 返屋企
小學一年級唔記得邊科試過全級第一
俾條友推我,我撞向一個類似裝電線既箱,之後割一割,我條褲屎忽位穿左個洞,算唔算型呢?
爬窗記過?
班際足球決賽(5V5)
左路罰球直射死角入網追和
最後射碼換我守龍連救兩球嬴了

好型
班際閃避球一打三成功反勝lunch time當住全校啲人咁贏法真係high到上天

我識你
小學一年級唔記得邊科試過全級第一

屌你中學呀
中學六年 冇拍過拖
全級某科得我50題mc中曬
兼全級第一
畢業個日喺訓導個位放臭彈
班際籃球落後十分一條友carry追平加時再贏埋
學界比賽場場十幾廿分
讀足六年男校
無轉校 無識女
我中學個陣有條死mk仔,串串貢,不嬲睇佢唔順眼。
有次串鳩我話要隻抽,我啲朋友都叫我唔好,但係我一口答應左,個一刻型到爆。
Sing con Join咗兩個group session
宣佈結果知道第三唔係我地即刻係咁拍手
頒完個第二俾我地 我地冇落台等佢頒埋個第一
讀足六年男校
無轉校 無識女

兄弟
高中個陣我係飛仔,因為成日同人打架所以幾大隻同體能幾好。

有一次我對個女仔一見鐘情,我亦知道咗佢係學校籃球隊嘅經理人,因此我就喺佢面前表演入樽,雖然失敗左但係佢見到我嘅彈跳力都好興奮咁招攬左我入籃球隊。
雖然我本身都唔係好識打波,但係隨着我嘅努力,我嘅基本功都慢慢變得紮實。

終於到咗學界,我地學校對上一支強隊,雖然佢地係上屆冠軍,但係我地都一直咬實唔放,點知因為我背傷所以有段時間冇得上場,但眼見比賽就快輸我就向教練要求上場,最後幾秒我地得分王傳左波俾由我射入致勝兩分,險勝強隊。

雖然我哋之後嗰埸輸左失落左冠軍,但係呢個係我最光榮嘅時代。
上堂偷食堂

有一次我對個女仔一見鐘情,我亦知道咗佢係學校籃球隊嘅經理人,因此我就喺佢面前表演入樽,雖然失敗左但係佢見到我嘅彈跳力都好興奮咁招攬左我入籃球隊。
雖然我本身都唔係好識打波,但係隨着我嘅努力,我嘅基本功都慢慢變得紮實。

終於到咗學界,我地學校對上一支強隊,雖然佢地係上屆冠軍,但係我地都一直咬實唔放,點知因為我背傷所以有段時間冇得上場,但眼見比賽就快輸我就向教練要求上場,最後幾秒我地得分王傳左波俾由我射入致勝兩分,險勝強隊。

好型呀櫻木同學
班際籃球四打五輸緊兩分 臨尾入左球絕殺三分

櫻木

紅頭仔???
我中學個陣有條死mk仔,串串貢,不嬲睇佢唔順眼。
有次串鳩我話要隻抽,我啲朋友都叫我唔好,但係我一口答應左,個一刻型到爆。

最後比人打到變傻仔?
踢中六師生足球賽,訓導想一下爆落底,比我連人帶波鏟到飛起
完全冇foul 全場觀眾拍曬手 我鏟完起返身先識驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞