一人一件中學時期最型既事

146 回覆
12 Like 2 Dislike
中學singcon我隊band臨時轉歌,唱謝霆鋒個首前前後後,個陣中五留到頭髮幾長,不過日日中分將頭髮放係耳仔後面先冇人捉,之後我隊band一開波彈個前奏,我一fing個頭,披頭散髮,留下班同學high到爆,老師黑晒面,爽到呢,唔好話係中學最型,應該係人生最型
利申:至少10年前,以前唔會分m唔mk
想當年我仲讀緊BAND 3中學

有條毒撚日日俾我撚狗咁撚, 跟著我約左佢隻揪

佢以為我得果6舊腹肌就好撚垃圾

(但其實我當時己經日日練腹肌,一直有飲奶粉

不過我CUT緊, 即係蜘蛛俠 果種鋼條型

所以D望落去好瘦得D腹肌)

我D女fans 嚇撚到出水

「唔好同佢打呀, 佢有舉鐵架」

「你痴左線咩, 你見唔見到佢幾咁大隻呀」

我心諗話你怕你嬲

舉左鐵唔等於有力量

我木口木面咁答應左條毒撚放學去籃球場打過

fast forward 去到決戰時間

成班同學企哂係側邊睇

我就除淨條底褲。

條毒撚成個木偶咁係到望我谷我果幾舊腹肌

見到成班以為我輸硬果個情景,我真係快忍不住笑

結果我打到佢仆街, 牙都甩埋

成班女睇到出曬水,D男仔仲即刻問我點練腹肌

件事個個人記係心入面 到last day果日D女仲用

marker寫last word落我D腹肌到

但佢地並唔知道我由此至終都係著緊肌肉衫

唸起當年真係型到pk
唔係我得唔得
以前初中上中史堂冇帶書會罰企
我個fd就有帶既
但坐佢前面個女仔就冇帶到
最後佢一手放左自己本書係個女仔張枱到
自己企左起身
真係好man
btw 勿相認

中學常識問答比賽冠軍
留班
中學得罪咗個同學,佢係黑社會大佬個仔,之後佢吹雞揾人打我,廿幾個打我我都無訓低,淨係爆咗少少咀角!!

打班際3分絕殺追平加時再反勝
果球3分入左全場歡呼
數學堂訓左7成上堂時間
數學考試+埋平時分 總分 99.8/100
拎左第一 跟住其餘科全炒沒排名
果陣都幾多人知

好型咩

果陣覺得幾型
中學果陣有段時間好中意睇死亡筆記,有日係學校上堂果陣無啦啦屎忽痕踎係到扮L咬手指,事後諗返先明白咩叫柒到盡頭便是型呢個道理

hi
打波怒block個肥mk,勁多人睇住
6年都冇女
教師弟妹做畫劇 校內比賽
攞哂獎
之後我請全班飲野
嗰時覺得好型 好有師兄師姐風範
到宜家
上次返返去中學攞嘢
佢地hi都唔同我hi
數學堂訓左7成上堂時間
果陣都幾多人知

無人想知呀屌你老母
數學堂訓左7成上堂時間
果陣都幾多人知

無人想知呀屌你老母
成功叫哂全班同學一齊走堂
教師弟妹做畫劇 校內比賽
攞哂獎
之後我請全班飲野
嗰時覺得好型 好有師兄師姐風範
到宜家
上次返返去中學攞嘢
佢地hi都唔同我hi

認真做數
隔離個女同學過認真嘅男人好有型
中學個陣,女神話我考全班第一就比我中出,之後我只係得全班第二,因為佢係全班第一,不過我都覺得係最型既一件事。之後我都成功溝左佢,但只為入左唔同大學而分開左。

你女神係咪叫阿圓
中文堂操閱讀卷全班最高分...班書蟲全部呆哂比老師點名讚
ps: 剩係得reading勁

係保x局d洗腦camp同班教練頂咀個刻覺得幫緊大家出頭 但諗番真係好柒
中文堂操閱讀卷全班最高分...班書蟲全部呆哂比老師點名讚
ps: 剩係得reading勁

係保x局d洗腦camp同班教練頂咀個刻覺得幫緊大家出頭 但諗番真係好柒

你都係書蟲
連續幾年陸運會短跑拎金
年年班際 社際都係膽

利申 肥仔
讀足六年男校
無轉校 無識女

兄弟

班際閃避球一打三成功反勝lunch time當住全校啲人咁贏法真係high到上天

除左你 應該冇人會記住

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞