一人一件中學時期最型既事

146 回覆
12 Like 2 Dislike
我中學個陣有條死mk仔,串串貢,不嬲睇佢唔順眼。
有次串鳩我話要隻抽,我啲朋友都叫我唔好,但係我一口答應左,個一刻型到爆。

最後比人打到變傻仔?

同條mk 打個陣,佢除哂衫谷佢個幾舊腹肌仔,成隻馬嬲咁。我笑而不語。最後雖然比佢打到仆街,但同腹肌完全無關。
一拳打爆窗
上堂唔聽書
上堂唔聽書

On9當型
(我的同學不是我)
中三等入 IS lab, 有個同學貪得意走去摸個火警鐘, 畀佢摸爆咗
Sing con 上台唱歌全場high 爆
中學時期 全班驚撚左個惡閪miss
佢出名惡同口臭
Last day個日 個miss當住全班開聲串鳩我
話我唔溫書考得咁廢 去到dse都係攞U
叫我不如abs仲好
最後佢上堂講講下 我一言不發
起身大大力泊撚埋張凳走場
到依家都覺得好型

最後個科由完全冇溫到study leave 爆seed攞5
同女朋友放學 行旺角 見到有個人偷拍

過去屌柒佢 佢係咁sorry sorry 冇下次

女朋友重話我好型

可惜 已散
學界4強最後五分鐘連入兩球反cup對手
全校第一畢業

你讀弱能學校?
全校得一級?
仲諗住入黎睇 交齊功課 呢啲垃圾留言
見到有位學長 好靚仔
大約180 屌到鬼火咁高 一下入樽
仲要卦住係上面舉中指
個陣中二真係覺得好型
高中個陣我係飛仔,因為成日同人打架所以幾大隻同體能幾好。

有一次我對個女仔一見鐘情,我亦知道咗佢係學校籃球隊嘅經理人,因此我就喺佢面前表演入樽,雖然失敗左但係佢見到我嘅彈跳力都好興奮咁招攬左我入籃球隊。
雖然我本身都唔係好識打波,但係隨着我嘅努力,我嘅基本功都慢慢變得紮實。

終於到咗學界,我地學校對上一支強隊,雖然佢地係上屆冠軍,但係我地都一直咬實唔放,點知因為我背傷所以有段時間冇得上場,但眼見比賽就快輸我就向教練要求上場,最後幾秒我地得分王傳左波俾由我射入致勝兩分,險勝強隊。

雖然我哋之後嗰埸輸左失落左冠軍,但係呢個係我最光榮嘅時代。

你係咪著10號球衣個頭髮紅色個個?
利申 好似識你
個時中學轉校無耐
一個朋友都冇
咁啱我地班要同交流生打場波
成班男同學自薦
我當然毒撚靜坐
結果輸到三十幾比零
最後五分鐘班主任叫我落場打
自己入左七分左右 輸三十幾比七 當然對方應該留力
完場個陣對方走黎問點解你一開始唔打
同時成班女同學圍住我
專心上堂
同人講野
想當年我仲讀緊BAND 3中學

有條MK撚狗咁撚我, 話約我隻揪

佢以為自己有腹肌就好撚好打

(但其實我當時己經舉左兩三年鐵,一直有飲奶粉

不過我BULK緊, 即係夜神起義 Bane 果種大隻型

所以D肌肉線條未現到出黎)

我D 毒撚FD 嚇撚到標尿

「唔好同佢打呀, 佢有腹肌架」

「你痴左線咩, 你見唔見到佢幾咁FIT 呀」

我心諗話你怕你嬲

有腹肌唔等於有力量

我笑笑口咁答應左條MK 放學去籃球場打過

fast forward 去到決戰時間

成班同學企哂係側邊睇

佢就除左件校服。

成個小丑咁係到谷佢果幾舊腹肌仔

見到成班以為佢好好打果個情景,我真係快忍不住笑

雖然最後佢打到我仆街, 牙都甩埋

但完全同腹肌冇關
想當年我仲讀緊BAND 3中學

有條MK撚狗咁撚我, 話約我隻揪

佢以為自己有腹肌就好撚好打

(但其實我當時己經舉左兩三年鐵,一直有飲奶粉

不過我BULK緊, 即係夜神起義 Bane 果種大隻型

所以D肌肉線條未現到出黎)

我D 毒撚FD 嚇撚到標尿

「唔好同佢打呀, 佢有腹肌架」

「你痴左線咩, 你見唔見到佢幾咁FIT 呀」

我心諗話你怕你嬲

有腹肌唔等於有力量

我笑笑口咁答應左條MK 放學去籃球場打過

fast forward 去到決戰時間

成班同學企哂係側邊睇

佢就除左件校服。

成個小丑咁係到谷佢果幾舊腹肌仔

見到成班以為佢好好打果個情景,我真係快忍不住笑

雖然最後佢打到我仆街, 牙都甩埋

但完全同腹肌冇關

次次睇哂都覺得咁好笑
中學生涯最後一場社籃
第四節2個And 1加入幾球有幾下助攻
帶住對波come back對面幾個串柒柒校隊
高form maths考試滿分

有個毒撚兵仔上堂借書比我 比人罰企左一堂
測驗借咗毒撚兵仔份卷抄比miss發現 我聲都唔洗出 佢自己頂哂 話佢抄我

果時覺得自己好型
我結婚了
但新郎不是佢
中學讀band 3
會考岩岩好夠分升中六
中世史都係拎D
比老師睇死升唔到u 跟住比心機讀書
AL中世史拎B 成功入u
考完仲以為自己A梗
連冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞