食了剛畢業的護士妹妹,然後愛上了她 [少甜] --- 下篇 + 完場 Q&A

429 回覆
155 Like 13 Dislike
之前出果篇扣曬HP
而家重新執筆
鬥緊個結局篇,比多兩日我
將會一次出三(或四)篇,一氣呵成去到大結局

有拖冇欠,絕不爛尾
我冇咁講過

如果對老婆冇晒feel就要離婚
我諗呢個世界起碼8成夫妻都會離婚

唔係咁易架,葉師傅。

我係仆街
我係

屌我啦
如果只係愛肉體
我諗我會揀凱倫

不過其實Noopy咁正梗係會加分啦
男人
邊個第一下唔係睇樣睇身材丫
唔通一埋牙就傾人生哲理咩
都唔係話要屌GE, 你個反應係人之常情
其實女人都係, 成日以為自己做GE野係對人好, 都冇諗過人地
咁就搞出好多誤會
我見到阿Joe爬在Noopy身上,然後un吓un吓好似隻狗一樣。

你條淫蟲,我殺左你!

我見到比佢壓喺床上嘅Noopy,面容由委屈慢慢變得無感,冷漠,然後眼角流出一滴眼淚。

唔好喊。Noopy,唔好喊。係我唔好,對唔住...

加油,期待結局篇
唉屌 原本兩情相悅 依家變撚咗NTR
原本睇到個人甜甜地 依家心都酸埋
等左成個星期都未有
等緊你呀巴打
幫樓主推推先
(四十。結局篇。上)

Noopy結婚之後嘅第一年,我完全封閉自己,性情大變。由一個本來健談風趣嘅人,變得古肅孤獨。我仍然有番工,但係同啲同事完全冇公事以外嘅交流,日日閪口閪面番工,好似全世界都同我有仇咁,神憎鬼厭。

係呢一年裡面,我仲做左一件事,就係同我老婆離婚。一方面係因為,經過Noopy比我體驗過嘅愛情,我真係已經呃唔到自己,話我仲愛呢個老婆。

另一方面,亦都最重要嘅原因係,我應承過Noopy我會咁做。

即使佢唔會知道,亦都離開左我,應承過Noopy嘅野,我一定要做得到。

不經不覺,就過左三年。

頭果兩年,我唔係冇試過鐘意其他女仔。甚至半推半就咁,同凱倫拍過兩個月,似有還無,但係好快就無疾而終。同老泛民一撚樣,一路走來,始終唔得。之後,我就直頭放棄,諗住成世做條毒撚算。

我好似已經唔識得點去再愛另一個人咁。

我唔知道個世界係點樣運作,愛情係點樣運作,點解兩情相悅嘅人唔可以一齊。但係諗深一層,唉講咩兩情相悅吖。都過左三年啦,其實Noopy好可能已經唔記得左我,同阿Joe兩公婆好幸福咁都唔定啦... 自從Noopy結婚之後,我地就冇再聯絡過,但我從同事口中聽到佢辭左職冇做。果然,真係留左喺屋企相夫教子。

傷口慢慢結疤,但係一掂到,仍然痛入心扉。痛到,耐唔耐我就會發同一個夢。

喺夢中,我會返到去首爾嘅酒店房,返到去情迷意亂嘅果一個最後嘅夜晚。

經歷左狂暴嘅性愛之後,筋疲力盡嘅我同Noopy赤裸咁瞓喺床上面,打側身面向對方。我將我嘅頭埋喺佢嘅雙乳中間,溫嫩柔軟嘅觸感傳向我嘅面頰,熟識嘅少女香氣撲鼻而來,喚醒我人生最甜蜜嘅回憶。喺夢入面,我終於有番左屋企嘅感覺。我忍唔住係咁喊:「Noopy,我真係好掛住你... 我真係好蠢,我當年唔應該比你走... 對唔住... 對唔住... 我幾年真係好辛苦好辛苦... 好辛苦呀... 嗚呀...」

雖然我比Noopy高成個頭,身體又比Noopy橫,但呢一刻Noopy將喊到停唔到嘅我,攬住喺佢嘅胸前,佢好似安慰緊一個小朋友咁。Noopy慢慢咁摸我個頭,掃我嘅頭髮,好溫柔咁話:「冇事喇,乖,唔好喊。好快就冇事㗎喇...」

每當我想問佢點解會冇事,就會紮醒,然後只見到身邊空洞嘅床鋪,同一個淚濕嘅枕頭。

呢個夢,我每個禮拜起碼都發一次。所以後來去到一個點,我再喺條街見番佢嘅時候,我幾乎都以為自己係發緊夢...

我再遇Noopy嘅,係一個秋涼嘅傍晚。我啱啱一條友去完蒲台島露營,孭住個大背囊,番緊屋企嘅途中。(自從Noopy離開我,我就有左一個人耐唔耐就去離島露營避世嘅習慣)成身臭汗,污糟邋韃。

世事就係咁,個天比你重遇舊愛,往往就揀一個你最最不堪嘅moment。但係當我見到眼前嘅彷如天使下凡嘅Noopy向我迎面行埋黎,我仍然忍唔住上前嗌佢。
結局篇一共分上中下三集
執執個尾
應該可以24小時之內出埋另外兩篇佢

敬請期待
支持
叫爸爸啦
眼白白睇住一個你深愛嘅人走真係好痛
樓主寫得好好 勾起晒我啲情緒
睇太多TVB膠劇喇
睇到好心痛 依種感覺我都有過
真係好唔甘心 冇好好珍惜
加油呀樓主
求good ending
你入得黎都係想睇樓主嘅故事,又何必左右樓主決定結局走向呢?
我只想睇最原本關於甄景偉嘅故事
放心
呢個唔是互動故
一切只根據已經發生嘅事寫番出嚟
冇得改
亦唔會改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞