[NBA][M記嘉大]2018-19魚腩刺球迷陪練區(13)

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
你慢慢J

上年有green同slow mo打LMA一個都仲叫打到PO
今年多埋DDR都咁仲有咩藉口???
forbes 同紙板呢D防守垃圾搞到LMA要幫佢地執埋屎
搞到LMA進退失據有體力問題
更加唔好講本身已經有個MILLS要人幫佢執屎
淨係睇防守Slowmo係高效架
但睇埋進攻呢
NET Rating 就係Bertans>Slowmo
唔講啦,費時又話搬龍門
唔好講到我係入黎搞事咁
大佬我都係刺撚黎
一路由mills張約屌左BC呢幾年D垃圾操作好耐
但到今時今日都仲有人幫緊管理層兜
次次都有人沖出黎話MILLS張約之前underpay要補償
刺今季既境地唔唔係因為單純係MURRAY傷
係成隊波人腳組成有問題
同時身為阿狗同刺撚見到呢類in___ we trust 既精神先慰真係好難頂
簽Bosh la
當你隊波有LMA 有DDR
你鍾意既可以計埋GAY
係咪要咁多人得分?
forbes夠刷到上11分per game咁嬴唔嬴到波?
無防守無冠軍
好認同你其實
Forbes做到哂佢300萬應做嘅野 就係間唔時得分
佢只係臨時搵夫上
但betarns呢 上年都已經係常設輪換
係ka之後嘅替補大前
但今年毫無寸進 但就食左700萬
但KA做到bertans做唔到嘅野 控球
愛之深
屌得甘
我明白大三分年代
三分係好值錢
但唔等如防守組織就唔值錢
好似rondo咁 依家比人當垃圾
仲記得前年PO有rondo 既公牛underdog打熱火都嬴到2:0
但一無rondo就比人反cup4場
而家火箭都係咁嘅情況
登登爆到癡肺 但防唔到嘅
佢爆到吐血都冇用
依到啲刺撚好有愛呀
到宜家都仲研究垃圾刺啲數據
公牛打it老塞
箭除左無左ariza既防守問題
仲有CP3同eric gordon今年都退化......
CP3傷加老
gordon直頭食左懵仔丸咁D 3分炒到阿媽都唔認得........
就算基石自己今年狀態起伏都好大
其實係太陽TRADE過黎個Marquese Chriss應該岩用
但呢條友好似紀律有D問題之前肥到豬咁
只可以講箭本身諗住一野賭落CP3度
但明顯賭輸左
sor 記錯左
自膠
或者應該咁講
如Bertans 係第二隊,佢呢個效率值配呢份合約就唔會overpriced
進攻冇手感 防守好重可以反cap
但連防守都冇埋嘅
就真係擇骰
其實見到cp3西決拉傷就好心唔好續啦
見到佢身體根本捱唔到去到攞冠軍
何況未計回塘
cp3最接近冠軍個年其實應該係2015 絕殺
德州三廢
獨行俠第8了
宜家刺好尷尬
拎住兩粒星 高不成低不就
一係放哂d星 換下未來好過
你宜家博頂盡都係得playoff
唔係冇機 係睇人同唔同你換
但多數都冇可能
搵下中遊隊
如果可以假設埋walker正選 gay落bench
就用murray打PG la
要拆三方交易。。好多隊都有cap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞