EXCELSIOR! (141)

1001 回覆
39 Like 7 Dislike
佢係有權
我講既係
一開始佢係唔想做國王,去到中段係沙漠個度 女主講左句大約"係你做國王都係死得"之類既說話,講佢其實都係無做國王既覺悟,直到去到最後,佢都好似仲未準備好做國王 由頭到尾都係唔想打仗 所以被迫返黎搶國王做,但又無交待過其實亞特蘭提斯既人民係想唔想打上陸地
所以成套既感覺就係 一套 驚天奪寶 咁 由頭到尾就係冒險就係搵支叉(寶藏) 所以唔洗交付人物既性格,角色唔係重點,重點係 奪寶既過程
但一套超級英雄電影,理論上 超級英雄 本身先係重點
真心講句dc邊理到咁多野
根本成套戲嘅Atlantis係故事嘅紙板背景
無城市入面嘅景 無市民 無皇宮
就連講歷史點解沉都無交代清楚
淨係話野心大做實驗

完全係空心 唔識形容個feel
而且到最後佢仲想唔想做皇帝都無交代
講足成套戲話兩個世界橋樑 乜到無撚做過
我寧願睇bp 最後起馬去un型下
Project Insight pass
貴就唔算好貴如果你睇得多
係年年都加價
又只限嗰間院 同埋換飛有限制
計啱數都ok嘅
好似4月先有得申請
大家都係唔好睇bumblebee
情願睇多次WW
至少有得J條女

如果要講有邊到我近年入戲院睇係差過呢套既
我會揀the mummy
其實如果有心一次過要拍幾集,咁咪直接講到最後佢猶豫緊做唔做王,所以決定將個位俾返佢老母做先,好似thor 2 都拒絕唔做國王啦
咪等出多一,二集佢係亞特蘭提斯留耐左有左感謝先決心做皇,洗咩咁早俾佢做
可能佢地成team人都唔肯定有冇下集
但拍埋彩蛋做下集,衰左的話咪同green lantern一樣,有奸角伏線但就
im3都拍左滿大人啦
但人地marvel係長拍長有,dc係有嶄無之後都唔知,咁驚不如彩蛋都唔好拍啦
唔拍彩強真係直接斷自己米路
話時話,見到2個原本演marvel嘅演員去咗演DC 水行俠,佢地係唔係冇機返marvel做返?
邊兩個
William Dafoe,舊綠魔
Randall Park,antman 2 嗰fbi
Pirates of the Caribbean IS getting a reboot without Johnny Depp!
Disney
冇Johnny depp仲係魔盜王
點差法
舊綠魔同sony拍就算啦
仲要都完左咁多年啦
我睇水行見到綠魔
總覺得佢係奸
一定有陰謀

屌 好on9
老迪
但rt個分唔差
仲諗住睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞