EXCELSIOR! (141)

1001 回覆
39 Like 7 Dislike
咁講...我到而家都覺得SS個IDEA好好

可惜個劇本唔得...
Hq好似有三套 CLS
SS2 Bird of Prey Gotham city sirens
真係見邊個紅就拍邊個先
Bop 最有眉目,唔計ww1984同Shazam
最有機會係下套
Flash同Batman 有曬導演編劇,係冇日期
Cyborg,green crops冇導演但有日子
Cyborg 唔睇好
Cyborg係其他戲客串算啦 自己solo邊有吸引力
如果vision 拍solo film 感覺上都係差唔多
幾時有batman standalone
仲有佢D CG
呢個其實係最奇怪既地方
完全無講過個細佬做皇帝個陣有冇民心,剩係得未婚婦同個參謀唔支持佢
令到主角只係一個未係亞特蘭提斯生活過既野仔 無啦啦返去搶皇位
個細佬又無啦啦走去同佢打
而且主角去到中段 尾段 都仍然無做國皇既覺悟
所以雖然套野打得好華麗,但完全無咩激動 緊張感
一班惡人但咁鬼好人,動畫電影個個仲好過佢n倍
因為佢都係king blood係有權challenge the throne

black panther都係咁
佢係有權
但係係呀細佬主動引佢挑9佢
Bat affleck

香港戲院有冇月費任睇?
佢本身應該覺得贏硬

次次都係第一次唔夠打比人救走打第2次
佢keep唔得keep到拍晒成個trilogy
差好遠,黑豹個奸角擺到明就係利用個國家完成自己夢想,佢就係擺明做暴君無所謂,而黑豹佢自己係土生土長會愛國錫子民係合理
但suckman從未無去過海底生活,無啦啦拎左把野就走做皇,完全無個種真係要守護海底的感覺
阿智都叫用人類身份生活左一排
以wb咁嘅做法拍到一套都還神,仲諗trilogy
BP好似打到落瀑布 未死 所以唔算打完?
但水行俠直頭 有第3者出手幫
而且仲係搶細佬未婚妻,話就話無愛情係入面,但亞特蘭提斯既人民會認同呢個國皇咩
真係好奇怪
食左心形藥草保命 都出左cheat
不過冇乜人知
BP係條友自己衰on9唔用劍插死黑豹係要掉落海,咁人地未死咪返黎再打

但依邊明明就搞掂根本suckman就輸左,但條女插手犯撚晒規

仲要黑豹round 2兩個都食左藥條件上一樣,但suckman拎勁野,細路拎普通野,咁樣輸真係唔撚公平
我主要想講係佢有權challenge the throne姐
大約一百八十蚊港紙一個月
但最少要簽一年
戲院中心好似有

要做唔知咩member
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞