EXCELSIOR! (141)

1001 回覆
39 Like 7 Dislike
第三季睇到一半停左
太悶
上季(S5)唔係先係最唔好睇既一季咩
我覺得上季都普通
唔好睇落去 會越黎越膠
S1,2&4我覺得係好睇既
S4最尾幾集直頭係全季最好
但係我覺得睇劇最慘既地方係越睇越垃圾
係好少季季都keep到水準既劇既
呢套都唔洗棄
我睇咁多套唯一嬲到棄左得how to get away with murder
我好易棄劇 flash aos lc呢啲真係頂唔順
Htgawm
第二季尾都夠垃圾
第三季死埋wes之後要睇佢地啲FF生活之後就棄左
我睇到Wes死左就冇睇
痴撚線集集有人死都算, D原因太on9
無敵破壞王有stan lee caemo
水行俠既最後戰爭應該係暫時英雄片最正
對比返AVG3 Wakanda之戰簡直小學雞級數
Wakanda個到真係可以處理得好d
乜戰術都冇成班鳩衝
Agger,雖然有飛船有砲兵但冇focus佢地
係後尾同Thor一齊打運兵船show一show
分分鐘我地爆po但我未開得切
佢會幫我地開埋新po
乜戰術都冇成班鳩衝

咁呢樣怪唔落既,始終黑喵電影本身既「設定」就冇咩可以特別拎黎利用
(你見佢自己圍村佬互片,一樣打近戰)

教定佢copy個template
下次記得加endgame logo
好撚野 負皮狗 肯定bookmark咗我地post
我正評嘅
47秒就負皮 好痴線
乜戰術都冇成班鳩衝
Agger,雖然有飛船有砲兵但冇focus佢地
係後尾同Thor一齊打運兵船show一show

而且拍到完全冇美學可言
成班人混戰混到呢……

唔知係咪titan battle已經燒晒Russo兄弟腦細胞

本身預佢會有AVG1種長鏡頭位致敬,點知冇都算

類似Bucky同Rocket合體技,SW上戰場鳩抛外星冬甩
拍得hea到一個點,連創意分都冇

覺得雷神空降效果可以咁爆,主因都係Wakanda之戰大部分時間都太難睇
聽講佢冇配音
長鏡頭冇左iron man hulk 智 鷹眼得班玩近戰同射槍既都玩唔到咩花款
屌 讚套戲都負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞