hkbn真係狗都不屌

127 回覆
151 Like 3 Dislike
smt 本身148 連家居電話 500M
打黎績我話慢 佢畀我138 1000M 連家居
平過之前又升級 續多兩年繼續玩下
香港寬頻行政總裁楊主光指不怕客戶流失,現有87.2萬戶「跌一兩萬都唔驚」。他又指,今後公司主力推四合一或三合一服務,如果用戶只需要寬頻上網或家居電話,「最好就去數碼通(315),可以去到最平」

直接講淨係要上網?唔撚做你生意呀
今次就叫埋其他用緊HKBN嘅friend轉其他公司
冇錯
細佬我六月到期,就我老母登記既,想等到期轉翻自己名。
想問佢唔會鳩屎到自動續約架可?
因為唔係打俾我,我已經老媽子係咁話唔續
網上行 $168 1000mb
聯絡電話轉做自己手提,屋企電話都唔好留,咁佢剩係會打俾你
不過續約就要你屋企人讀過id佢聽
除非你上網續
唔該抵制 hkbn唔好再用依間垃圾 用左10幾年愈黎愈差 又貴 下年轉
其實都要睇你住咩地方,佢公司有無鋪線,幾多人用之類
所以唔係話你朋友公屋1000MB $140, 你私樓都可以$140架
好唔該
屌佢老母1000寬頻 交緊298
兩部電話個台都hkbn
貴plan啲嗰部就算未爆data 成日都收唔到
唔好撚轉hkbn 包兩年後實後悔
老婆想睇myavsuper, 加上netvigator個offer都仆街
我想問試過cut HKBN嘅巴絲,使唔使預早一個月cut ?
其實最好係3個月 感覺穩陣好多
一陣話預早乜乜乜 你就蝕
其實睇屋苑既,我屋企HKBN穩定過PCCW好多,PCCW睇Youtube都可以成日斷,不過HKBN既offer 太閪,我3月都會cut
同樓主差唔多 話哂都用咗15,6年 咁撚樣對舊客?
但續撚咗喇........屌哂鬼 呢2年都要仆街咁過
計劃生效日期 2018/11/09 合約結束日期 2020/11/08
個mytv super我直頭拎都無拎 HKBN啲人打嚟我話唔撚要
問題嚟喇 佢每年都加啲 加到148喇
寬頻上網, HKBN Wi-Fi (連myTV SUPER) 2018/10/01 - 2018/10/31 $148.00
2018/11/01 - 2018/11/08 $39.47
2018/11/09 - 2018/11/30 $116.60
2018/12/01 - 2018/12/31 $159.00
咩撚事? 連 myTV SUPER? 148 變->155-> 159?
屌你老母 條線要拉過咪拉過囉 到期後永遠唔撚會用佢
用咗咁撚耐都無放棄佢 而家係佢放棄我哋
客戶取消任何一項有固定合約期之服務/組合服務,必須給予香港寬頻不少於30天之預先通知。
cut form 有寫明
家變
thx
等我遲下早D 去門市cut
其實係咪俾咗cut form佢地最後都會打嚟 offer 平plan (如果有) ?
係會有最平offer
但都係不了
中國移動 數碼通果d平佢咁多
我都想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞