[TCG] Pokemon TCG Online (6)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
個網入面個價格係sr item 即係金色果啲
普通道具平好多 1包應該夠換哂4張
Life Forest係Prism Star(黑色邊嗰啲(,每款落Deck只限一張

同埋你個網show嘅係Secret Rare嘅價錢,即係全圖/金邊嗰啲,普通白卡平好多,但一樣效果。普通白卡trainer(Rare Candy嗰類)一包換到四張甚至更多㗎喇
新手想問個問題
依家係咪已經無左玩官方小遊戲每星期拎150coins?
轉左第個玩法
每日清十二勝
店鋪名 + 卡名 + 優勝
好似係
我睇啲卡包無沼王嘅
邊度可以抽到?
sm7.5 dragon Majesty
想要一係抽一係拎卡包換
我都係新手,岩岩儲夠500 其實都係鬥快起到冰鳥雷鳥犀牛果d一野打80-100既然後1v6 所以唔順手就可以投降再黎過
我實卡用水伊加沼王 水箭龜
但我每次都唔夠我個朋友用女王打 佢可以一round帶走我
我唔可以 水系係咪無乜輸出大小小的選擇?
用沼王夾硬儲珠打囉
成個deck最高傷應該係佢 可以一round殺2進
Team up出完之後可以掉走mach strike唔買
https://www.pokebeach.com/2019/01/team-up-theme-deck-lists
新出兩副個封面都幾實用又打得
水系大部份輸出都係要疊水en
要疊en既話打女王一定唔好打
除左冰伊開gx諗唔到有咩水怪可以1hit打到230血
沼王打60+20n咋喎
成個墳叉落比佢打囉
一係落一tagteam鯨 5粒180 + choice band 30 + kukui 20
打得死gardevoir gx咁囉
新玩實卡會唔會直接買兩幅仲好,出面見竹蘭都要成40蚊
其實應該差唔多 有2張cynthia既theme deck會貴啲
我見有鋪開訂$105
日美混 買伊貝基deck
好苦惱 又有諗過水君
出得2竹 就唔會有黑波比你
其實可以一邊買2套
再加少少野組到套deck
不過雷系先係meta deck
佢應該唔會出雷deck住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞