[TCG] Pokemon TCG Online (6)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
依張個效果係無特性怪既話揀兩張trainer上手?
如果係既話好似幾難用 諗唔到而家有咩deck係唔洗特性
玩蜥蝪王gx既話成副deck要大改
我覺得細蜥蝪王勁過gx
Lost March?
有oranguru
如果oranguru同依張supporter2選1既話我覺得oranguru勁啲
蜥蝪王gx都解決唔到攻擊力既問題
如果一定要玩蜥蝪王又想夠攻擊力既
可以考慮搭蘭螳花 不過promo卡應該都唔平
gx用來打 索羅 用,克雙無用
蜥蜴王攻擊力係偏低 靠鋪場
有無落 異獸環?
咁你要用卡包換返d rare candy
蜥蜴王都要用candy上啦,如果唔係 太慢
蜥蝪王好少用糖進
中間隻森林蜥蝪咁好用
如果玩蜥蝪王gx既話都係無咩幫助
蜥蝪王gx唔缺en 毒龍奇異花都係同en有關既輔助寵
要火力既話係蘭螳花 或者你想玩消耗既就雪咪
上google或者youtube搵下有無deck list可以參考
唔一定要有gx 好多deck都無gx怪
你全細怪又覺得唔夠傷害既話可以放埋跳傷場
應該會有啲幫助
9b水箭Gx配沼王同水伊gx有無得諗
跳傷場+kukui!
pre-release 都幾睇先後攻同歐非下
Team Up啲Holo Rare好伏下,白code抽嘅巴打睇路
其實pre release用乜野deck打?
佢提供?
bill, erika, jirachi
每代holo rare都係幾張貴少少姐
Draft制
大家輪住開卡砌
energy任拎
點解配水伊 淨係回血?
水伊回血
水箭有減傷
感覺可以一戰
但係點樣確保水箭龜可以keep住發炮
毒龍? sm9水箭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞